طريقه عمل طاجن اللحمه المدفونه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&
طاجن فخار
ملعقه سمن سايحه(25 جم)
كيلو لحمه موزة مكعبات
3 بصل مبشور
3 طماطم مبشورة
2 ونصف ملعقه صلصه(60 جم)
2 فلفل حار مكعبات
نصف ملعقه ملح(10 جم)
نصف ملعقه فلفل(10 جم)
5 بصل شرائح
5 بطاطس شرائح
5 فلفل رومى اخضر شرائح
5 طماطم شرائح
نصف ملعقه ملح(10 جم)
نصف ملعقه فلفل(10 جم)
نصف ملعقه بهارات(10 جم)
نصف ملعقه حبهان(10 جم)
نصف ملعقه ورق لورا بودر(10 جم)
نصف ملعقه قرنفل بودر(10 جم)
نصف ملعقه جوزة الطيب(10 جم)
ورق زبدة
ورق فويل
(العجينه)
كوب وربع دقيق(250 جم)
كوب وربع ملح خشن(250 جم)
كوب وربع ماء(250 جم)
- فى الميكسر نخلط دقيق وملح خشن وماء ونخلطهم مع بعض ونسيبها ترتاح ربع ساعه ونرش دقيق على الرخامه ونفرد العجينه بالنشابه
- فى بوله نخلط مكعبات اللحمه وبصل وطماطم مبشورة وصلصه وفلفل حاروملح وفلفل وبهارات ونقلبهم مع بعض ونغطيها بكيس بلاسيتك وندخلها الثلاجه لمدة يوم كامل
- ونجيب طاجن وندهنه سمن ونرص شرائح بصل وبطاطس وفلفل وطماطم ونتبلهم ملح وفلفل وبهارات وحبهان وورق لورا وقرنفل وجوزة الطيب ونرص مكعبات اللحمه ونرص شرائح بصل وبطاطس وفلفل وطماطم ونتبلهم ملح وفلفل وبهارات وحبهان وورق لورا وقرنفل وجوزة الطيب ونغطيها بورق زبدة ثم ورق فويل ونقفلها كويس ونضيف العجينه ونقفلها كويس ونشيل باقى العجينه الزياده وندهن العجينه ماء
- وندخل الطاجن الفرن على 180 درجه لمدة 4 ساعات
- ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل طاجن اللحمه المدفونه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه طاجن اللحمه المدفونه للشيف حسن,مقاديرطاجن اللحمه المدفونه للشيف حسن .طريقه طاجن اللحمه المدفونه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه طاجن اللحمه المدفونه, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل طاجن اللحمه المدفونه
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه طاجن اللحمه المدفونه بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
&&المقاديروالمكونات&&
طاجن فخار
ملعقه سمن سايحه(25 جم)
كيلو لحمه موزة مكعبات
3 بصل مبشور
3 طماطم مبشورة
2 ونصف ملعقه صلصه(60 جم)
2 فلفل حار مكعبات
نصف ملعقه ملح(10 جم)
نصف ملعقه فلفل(10 جم)
5 بصل شرائح
5 بطاطس شرائح
5 فلفل رومى اخضر شرائح
5 طماطم شرائح
نصف ملعقه ملح(10 جم)
نصف ملعقه فلفل(10 جم)
نصف ملعقه بهارات(10 جم)
نصف ملعقه حبهان(10 جم)
نصف ملعقه ورق لورا بودر(10 جم)
نصف ملعقه قرنفل بودر(10 جم)
نصف ملعقه جوزة الطيب(10 جم)
ورق زبدة
ورق فويل
(العجينه)
كوب وربع دقيق(250 جم)
كوب وربع ملح خشن(250 جم)
كوب وربع ماء(250 جم)
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى الميكسر نخلط دقيق وملح خشن وماء ونخلطهم مع بعض ونسيبها ترتاح ربع ساعه ونرش دقيق على الرخامه ونفرد العجينه بالنشابه
- فى بوله نخلط مكعبات اللحمه وبصل وطماطم مبشورة وصلصه وفلفل حاروملح وفلفل وبهارات ونقلبهم مع بعض ونغطيها بكيس بلاسيتك وندخلها الثلاجه لمدة يوم كامل
- ونجيب طاجن وندهنه سمن ونرص شرائح بصل وبطاطس وفلفل وطماطم ونتبلهم ملح وفلفل وبهارات وحبهان وورق لورا وقرنفل وجوزة الطيب ونرص مكعبات اللحمه ونرص شرائح بصل وبطاطس وفلفل وطماطم ونتبلهم ملح وفلفل وبهارات وحبهان وورق لورا وقرنفل وجوزة الطيب ونغطيها بورق زبدة ثم ورق فويل ونقفلها كويس ونضيف العجينه ونقفلها كويس ونشيل باقى العجينه الزياده وندهن العجينه ماء
- وندخل الطاجن الفرن على 180 درجه لمدة 4 ساعات
- ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل طاجن اللحمه المدفونه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه طاجن اللحمه المدفونه للشيف حسن,مقاديرطاجن اللحمه المدفونه للشيف حسن .طريقه طاجن اللحمه المدفونه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه طاجن اللحمه المدفونه, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل طاجن اللحمه المدفونه
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه طاجن اللحمه المدفونه بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
0 التعليقات:
إرسال تعليق