طريقه عمل كعك ريد فيلفت بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&
5 كوب دقيق(كيلو)
ملعقه كبيرة كاكاو(25 جم)
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
الحشو\\\
&&المقاديروالمكونات&&
5 كوب دقيق(كيلو)
ملعقه كبيرة كاكاو(25 جم)
ملعقه كبيرة بيكنج بودر(25 جم)ربع كوب دقيق سميد(50 جم)
ربع كوب سكر( 50 جم )
نصف ملعقه ملح (10 جم)
نصف ملعقه كبيرة ريحه كعك (10 جم)2 كوب ونصف سمن (500 جم )
كوب لبن رايب (200 مل )
ملعقه صغيرة لون غذائى احمر(5 جم)
(الحشو)
كيك ريد فيلفت مبشور
ربع كوب سكر( 50 جم )
نصف ملعقه ملح (10 جم)
نصف ملعقه كبيرة ريحه كعك (10 جم)2 كوب ونصف سمن (500 جم )
كوب لبن رايب (200 مل )
ملعقه صغيرة لون غذائى احمر(5 جم)
(الحشو)
كيك ريد فيلفت مبشور
ربع كوب جبنه كريمى(50 جم)
بشر ليمونه
عصير ليمونه
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
الحشو\\\
- فى بوله نخلط كيك ريد فلفت مبشورة وجبنه كريمى وبشر وعصير ليمون ونقلبهم مع بعض ونشكله كرات صغيرة للحشو الكعك
ريحه الكعك\\\\
- فى بوله نخلط قرفه وقرنفل وحبهان وكبيبه صينى ونقلبهم مع بعض ونضع منهم نصف ملعقه كبيرة على الدقيق
- فى الميكسر نخلط دقيق ودقيق سميد وكاكاووسكروملح وبيكبنج بودر وريحه كعك ونخلطهم مع بعض ونضيف سمن ونخفقهم مع بعض وفى بوله نخلط لبن رايب مع لون غذائى ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على خليط الكعك ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط ونسيبها ترتاح نصف ساعه ونغطيها ونلفها رول ونقطعها ونشكلها كرات نحشيها بحشو الريد فيلفت ونقفلها كويس
- ونجيب كرات العجينه ونشكلها بقوالب الكعك او ببصمه الكعك ونرصه فى الصاج ونسيبها يرتاح ساعه فى الصاج( لازم نسيب الكعك يرتاح قبل التشكيل وبعد التشكيل ساعه)
-وندخله الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه(ولازم نسيب الكعك يبرد خالص فى الصاج ونشيله)
- ونرصه فى طبق التقديم ونرش عليه سكر بودر
-وبقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل كعك ريد فيلفت بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه كعك ريد فيلفت للشيف حسن,مقاديركعك ريد فيلفت للشيف حسن .طريقه كعك ريد فيلفت بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه كعك ريد فيلفت, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل كعك ريد فيلفت
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه كعك ريد فيلفت بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
ريحه الكعك\\\\
- فى بوله نخلط قرفه وقرنفل وحبهان وكبيبه صينى ونقلبهم مع بعض ونضع منهم نصف ملعقه كبيرة على الدقيق
- فى الميكسر نخلط دقيق ودقيق سميد وكاكاووسكروملح وبيكبنج بودر وريحه كعك ونخلطهم مع بعض ونضيف سمن ونخفقهم مع بعض وفى بوله نخلط لبن رايب مع لون غذائى ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على خليط الكعك ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط ونسيبها ترتاح نصف ساعه ونغطيها ونلفها رول ونقطعها ونشكلها كرات نحشيها بحشو الريد فيلفت ونقفلها كويس
- ونجيب كرات العجينه ونشكلها بقوالب الكعك او ببصمه الكعك ونرصه فى الصاج ونسيبها يرتاح ساعه فى الصاج( لازم نسيب الكعك يرتاح قبل التشكيل وبعد التشكيل ساعه)
-وندخله الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه(ولازم نسيب الكعك يبرد خالص فى الصاج ونشيله)
- ونرصه فى طبق التقديم ونرش عليه سكر بودر
-وبقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل كعك ريد فيلفت بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه كعك ريد فيلفت للشيف حسن,مقاديركعك ريد فيلفت للشيف حسن .طريقه كعك ريد فيلفت بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه كعك ريد فيلفت, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل كعك ريد فيلفت
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه كعك ريد فيلفت بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
0 التعليقات:
إرسال تعليق