طريقه عمل فخده روستو بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&
فخده ضانى 5 كيلو
5 ثوم فصوص
5 قرفه خشب
5 فلفل حصى
5 حبهان
5 قرنفل
(التتبيله)
نصف كوب زبدة سايحه(100 جم)
كوب ماء بصل(100 جم)
كوب ماء طماطم(100 جم)
ربع كوب عسل(50 جم)
ربع كوب كاتشب(50 جم)
ربع كوب خل(50 جم)
ربع كوب مسطرده(50 جم)
كوب زبادى(200 جم)
(ملح وفلفل وبهارات وزعتر ورزمارى)
(مكعبات بصل وجزر وكرات وكرفس وطماطم وملح وفلفل وبهارات وحبهان وورق لورا)
ماء مغلى وصاج وورق فويل
طريقه عمل فخده روستو بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه فخده روستو للشيف حسن,مقاديرفخده روستو للشيف حسن .طريقه فخده روستو بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه فخده روستو, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل فخده روستو
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه فخده روستو بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
&&المقاديروالمكونات&&
فخده ضانى 5 كيلو
5 ثوم فصوص
5 قرفه خشب
5 فلفل حصى
5 حبهان
5 قرنفل
(التتبيله)
نصف كوب زبدة سايحه(100 جم)
كوب ماء بصل(100 جم)
كوب ماء طماطم(100 جم)
ربع كوب عسل(50 جم)
ربع كوب كاتشب(50 جم)
ربع كوب خل(50 جم)
ربع كوب مسطرده(50 جم)
كوب زبادى(200 جم)
(ملح وفلفل وبهارات وزعتر ورزمارى)
(مكعبات بصل وجزر وكرات وكرفس وطماطم وملح وفلفل وبهارات وحبهان وورق لورا)
ماء مغلى وصاج وورق فويل
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- نجيب الفخدة ونعمل فيها فتحت بالسكينه ونحشيها فلفل وثوم وقرفه وقرنفل وحبهان
- وفى بوله نخلط سمن وماء بصل وماء طماطم وعسل وكاتشب وخل ومسطرده وزبادى وملح وفلفل وزعتروروزمارى ونقلبهم مع بعض ونتبل بيهم الفخده ونسيبها فى التتبيله لمدة 3 ساعات فى الثلاجه
- ونجيب صاج ونرص فى مكعبات بصل وجزر وكرات وكرفس وطماطم وملح وفلفل وبهارات وحبهان وورق لورا وماء مغلى ونضع الفخده ونغطيها بورق فويل
- وندخل الفخده الفرن على 180 درجه لمدة نصف ساعه وبعدها على 150 درجه لمدة ساعتين ونشيل من عليها ورق الفويل تاخد لون تحت الشوايه
- وتقدم وبالف هنا وشفا
- وفى بوله نخلط سمن وماء بصل وماء طماطم وعسل وكاتشب وخل ومسطرده وزبادى وملح وفلفل وزعتروروزمارى ونقلبهم مع بعض ونتبل بيهم الفخده ونسيبها فى التتبيله لمدة 3 ساعات فى الثلاجه
- ونجيب صاج ونرص فى مكعبات بصل وجزر وكرات وكرفس وطماطم وملح وفلفل وبهارات وحبهان وورق لورا وماء مغلى ونضع الفخده ونغطيها بورق فويل
- وندخل الفخده الفرن على 180 درجه لمدة نصف ساعه وبعدها على 150 درجه لمدة ساعتين ونشيل من عليها ورق الفويل تاخد لون تحت الشوايه
- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل فخده روستو بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه فخده روستو للشيف حسن,مقاديرفخده روستو للشيف حسن .طريقه فخده روستو بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه فخده روستو, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل فخده روستو
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه فخده روستو بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
0 التعليقات:
إرسال تعليق