طريقه عمل شاورما الجمبرى بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&
نصف كيلو جمبرى وسط شرائح(500 جم)
ربع كوب بشر برتقال(50 جم)
ربع كوب بشر ليمون(50 جم)
ربع كوب بصل مبشور(50 جم)
(التتبيله)
ربع كوب زيت(50 مل)
ربع كوب صلصه(50 جم)
ربع كوب عصير ليمون(50 جم)
ربع كوب خل(50 مل)
ملعقه ثوم مفروم(25 جم)
ملعقه فلفل حار قطع (25 جم)
ملعقه كسبرة مفرومه(25 جم)
( ملح وفلفل وكمون وشطه)
(التسويه)
2 طماطم شرائح
فلفل رومى الوان شرائح
كسبرة مفرومه
خبز صاج وثوميه وخيارمخلل
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى بوله نخلط لبن وزيت وصلصه وعصير ليمون وخل وثوم مفروم وملح وفلفل وكمون وشطه وفلفل حار وكسبرة مفرومه ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على الجمبرى ونقلبهم مع بعض ونسيبها فى التبيله لمدة يوم كامل فى الثلاجه
- فى اناء على النار فى زيت سخن نشوح الشاورما ونقلبها كويس ونضيف ملح ولمه تستوى نضيف طماطم وكسبرة مفرومه وفلفل رومى شرائح ونقلبهم مع بعض ونرفعها من على النار
- نجيب عيش الصاج وندهنه الثوميه ونضع خيارمخلل ونضع الشاورما ونلفها رول
- على الشوايه ساخنه نضع الشاورما تاخد لون بس
- وتقدم وبالف هنا وشفا- على الشوايه ساخنه نضع الشاورما تاخد لون بس
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه شاورما الجمبرى بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
0 التعليقات:
إرسال تعليق