اعلان

الاثنين، 10 فبراير 2020

طريقه عمل حواوشى اسكندرانى بالبطاطس البوريه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة

طريقه عمل حواوشى اسكندرانى بالبطاطس البوريه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&

(العجينه)
5 كوب دقيق(كيلو)
ملعقه خميرة فوريه(25 جم)
ملعقه بيكنج بودر(25 جم)
ملعقه سكر(25 جم)
نصف ملعقه ملح(10جم)
ملعقه زيت(25 جم)
كوب ونصف ماء(300 مل)
(الحشو)
بطاطس مسلوقه
زبدة
كريمه طهى
ثوم مفروم
جبنه رومى مبشورة
ملح
فلفل
طماطم قطع
زيتون مفروم

&&طريقه تحضيرالوصفه&&

لعمل العجينه\\\\\\
-فى الميكسر نضيف الدقيق والسكروالخميرة وبيكنج بودر وملح وزيت ونخلطهم مع بعض ونضيف الماء حبه حبه للحصول على عجينه متماسكه طريه ونقطعها كرات ونضعها فى بوله مدهونه زيت وندهن العجينه فوق وتحت زيت ونغطيها بكيس ونسيبها تخمر نصف ساعه فى المطبخ
-على الرخامه ندهنها زيت ونفرد العجينه على جزاين ونضع الجزء الاول فى صاج( نعمل قاعده وغطاء)


لعمل الحشو\\\\\
- فى بوله نخلط بطاطس مسلوقه وزبدة وكريمه طهى وثوم مفروم وجبنه رومى مبشورة وطماطم وزيتون وملح وفلفل ونقلبهم مع بعض كويس

لعمل الحواوشى\\\\
-فى صاج مدهون زيت نضع قاعدة الحواوشى ونضيف فيها الحشو ونفردة كويس ونضع عليها الغطاء ونقفل الحواوشى كويس من الاحراف بشوكه ونخرم الوش بشوكه وندهن الوش زيت
-وندخل الحواوشى فى الفرن على 200 درجه لمدة 30 دقيقه
-ويقدم وبالف هنا وشفا




طريقه عمل حواوشى اسكندرانى بالبطاطس البوريه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه حواوشى اسكندرانى بالبطاطس البوريه للشيف حسن,مقاديرحواوشى اسكندرانى بالبطاطس البوريه للشيف حسن .طريقه حواوشى اسكندرانى بالبطاطس البوريه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه حواوشى اسكندرانى بالبطاطس البوريه, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل حواوشى اسكندرانى بالبطاطس البوريه

بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه حواوشى اسكندرانى بالبطاطس البوريه بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه


















0 التعليقات:

إرسال تعليق