طريقه عمل ليالى لبنان فراوله بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&
2 ونصف كوب لبن(500 مل)
نصف كوب صوص كراميل(100 جم)
نصف سكر(100 جم)
ربع ملعقه فانيليا(5 جم)
كوب الاربع سميد محمص(175 جم)
كوب مانجو مكعبات(200 جم)
(الديكور)
كريمه مخفوقه
صوص
&& طريقه تحضيرالوصفه&&
-فى اناء على النار فى لبن بيغلى نضيف عصير فراوله وسكر وفانيليا وتقلبهم مع بعض كويس ونضيف سميد ونقلبهم مع بعض تغلى
--نجيب فورمه وندهنها زبدة ونرش فيها دقيق ونرش فيها مكعبات فراوله ونصب عليها الخليط ونسيبها تبرد خالص فى المطبخ ونزينها بكريمه خفق وصوص
- وندخل الفرومه الثلاجه لحد ما تجمد خالص
-وتقدم وبالف هنا وشفا
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه ليالى لبنان فراوله بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
0 التعليقات:
إرسال تعليق