طريقه عمل فولكانو كيك مانجو( كيك البركان) بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&
(العجينه)
5 بيضات
فانيليا
2 كوب سكر(400 جم)
كوب زيت(200 مل)
كوب ماء دافئ(200 مل)
2 كوب دقيق(400 جم)
نصف ملعقه بيكنج بودر(10 جم)
ربع ملعقه ملح(5 جم)
نصف كوب معجون مانجو(100 مل)
(الصوص)
نصف كوب عسل جلوكوز(100 جم)
2 ونصف ملعقه ماء(60 مل)
نصف كوب سكر(100 جم)
نصف كوب كريمه طهى(100 مل)
كوب شيكولاته حبوب برتقالى(200 جم)
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى الميكسر نخلط بيض وفانيليا وسكر ونخفقهم مع بعض حتى يتضاعف حجمه ونضيف زيت ونخفقهم ونضيف دقيق وبيكنج بودر وملح ومعجون مانجو ونخفقهم مع بعض ونضيف ماء دافئ ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط
- ونجيب فرومه وندهنها زيت ونبطنها دقيق ونصب فيها خليط الكيك
- وندخل الكيك الفرن على 180 درجه لمدة 30 دقيقه ولمه تبرد نزين الحروف بكريمه حشو
- فى اناء على النار ندوب عسل جلوكوز وسكر فى ماء ونسيبه يعمل كراميل فاتح ونضيف كريمه طهى ونقلبهم مع بعض يغلى ونضيف شيكولاته حبوب برتقالى ونقلبهم مع بعض لحد ما الشيكولاته تسيح ونصبها على الكيك( ممكن نعملها بمعجون فراوله او بصوص الكراميل او بمعجون الفسدق)
- وتقدم وبالف هنا وشفا
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه فولكانو كيك مانجو( كيك البركان) بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
0 التعليقات:
إرسال تعليق