اعلان

السبت، 11 أبريل 2020

طريقه عمل لفائف الفراخ المحشيه لحمه باردة بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة

طريقه عمل لفائف الفراخ المحشيه لحمه باردة بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&


2 صدور فراخ مفتوحه على 2 ومفروده رفيعه
ملعقه صويا صوص(25 جم)
2 سم زنجبيل مبشور
(الحشو)
4 شرائح لحمه باردة
4 شرائح جبنه شيدر
4 شرائح جبنه امينتال
(الغطاء)
نصف كوب دقيق(100 جم)
ربع ملعقه ملح
(5 جم)
ربع ملعقه فلفل(5 جم)
نصف ملعقه بصل وثوم بصل بودر
(10 جم)
2 بيضه
نصف ملعقه صويا صوص(10 جم)
نصف كوب لبن
(100 مل)
كوب بقسماط
(200 جم)
ربع ملعقه ملح(5 جم)
ربع ملعقه فلفل(5 جم)
نصف ملعقه ثوم وبصل بودر
(10 جم)


&&طريقه تحضيرالوصفه&&

- نجيب صدور الفراخ ونضع تحتها وفوقها كيس بلاسيتك ونفردها بالمبط نخليهم رفيعه ونتبلها صويا صوص وزنجبيل مبشور
- ونجيب صدور الفراخ ونفردها على كيس ونضع شريحه جبنه شيدر ثم شريح لحمه باردة ثم شريحه جبنه المنتال ثم شريحه جبنه شيدر ونقفلها على شكل سرة بالكيس البلاسيتك وندخلها لفريز تاخد تجميد شويه
- فى بوله نخلط دقيق وملح وفلفل وثوم وبصل بودر, وفى بوله نخفق بيض وصويا صوص ونخفقهم مع بعض ونضيف لبن ونخفقهم مع بعض, وفى بوله نخلط بقسماط وملح وفلفل وبصل وثوم بودر ونقلبهم مع بعض كويس, ونضع الفر,اخ فى دقيق ثم فى بيض ولبن ثم فى بقسماط
- ونجيب طبق المونيوم ونرص فى صدور الفراخ المحشيه جبنه وندخلها الفريزر لحين الاستخدام, وعند الاستخدام نطلعها تفك ونقليها فى زيت سخن عميق
- ويقدوم وبالف هنا وشفا

طريقه عمل لفائف الفراخ المحشيه لحمه باردة بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه لفائف الفراخ المحشيه لحمه باردة للشيف حسن,مقاديرلفائف الفراخ المحشيه لحمه باردة للشيف حسن .طريقه لفائف الفراخ المحشيه لحمه باردة بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه لفائف الفراخ المحشيه لحمه باردة, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل لفائف الفراخ المحشيه لحمه باردة
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه لفائف الفراخ المحشيه لحمه باردة بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه









0 التعليقات:

إرسال تعليق