طريقه عمل لفائف الفراخ المحشيه ارز وخضروات بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&
فرخه كبيره مخليه ومفتوحه
ربع ملعقه ملح(5 جم)ربع ملعقه فلفل(5 جم)
ربع ملعقه بهارات(5 جم)
(الحشو)
ملعقه سمن وزيت(25 جم)
نصف كوب بصل شرائح(100 جم)
نصف ملعقه ثوم قطع(10 جم)
1 سم زنجبيل مبشور
نصف كوب خضراوات مشكله(100 جم)
ملعقه بقدونس مفروم(5 جم)
ملعقه كسبرة مفرومه(5 جم)
كوب ارز بسمتى(200 جم)
ربع ملعقه ملح(5 جم)ربع ملعقه فلفل(5 جم)
3 كوب ماء مغلى(600 مل )(شرائح جزر وكرات وبصل وكرفس)
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- نجيب الفراخ ونضع عليها كيس بلاسيتك ونفرده بالمبط نخليهم رفيعه ونتبلها ملح وفلفل وبهارات
الحشو\\\ فى اناء على النار نشوح شرائح بصل فى سمن وزيت ولمه يدبل نضيف ثوم ولمه يدبل نضيف زنجبيل وخضراوات مشكله وبقدونس وكسبرة مفرومين ونقلبهم مع بعض ونضيف ارز بسمتى وملح وفلفل وماء مغلى ونقلبهم مع بعض ونسوى نصف سوا بس ونسيبه يبرد خالص
- ونجيب صدور الفراخ ونضع فيها الارز بالخضار ونلفه رول ونقفله كويس
- ونجيب طبق المونيوم ونرص فى شرائح بصل وجزر وكرات وكرفس ونرص عليها صدور الفراخ المحشيه ارز ونغطى ونضعه فى الفريزر لحين الاستخدام, وعند الاستخدام نطلعها من الفريزرتفك ونضيف عليها كوب ماء مغلى ونغطيها بورق فويل وندخلها الفرن تستوى ولمه تستوى ندهنها سمن وزيت وصلصه وملح وفلفل وزعتر وندخلها الفرن تاخد لون
- ويقدم وبالف هنا وشفا
ربع ملعقه ملح(5 جم)ربع ملعقه فلفل(5 جم)
ربع ملعقه بهارات(5 جم)
(الحشو)
ملعقه سمن وزيت(25 جم)
نصف كوب بصل شرائح(100 جم)
نصف ملعقه ثوم قطع(10 جم)
1 سم زنجبيل مبشور
نصف كوب خضراوات مشكله(100 جم)
ملعقه بقدونس مفروم(5 جم)
ملعقه كسبرة مفرومه(5 جم)
كوب ارز بسمتى(200 جم)
ربع ملعقه ملح(5 جم)ربع ملعقه فلفل(5 جم)
3 كوب ماء مغلى(600 مل )(شرائح جزر وكرات وبصل وكرفس)
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- نجيب الفراخ ونضع عليها كيس بلاسيتك ونفرده بالمبط نخليهم رفيعه ونتبلها ملح وفلفل وبهارات
الحشو\\\ فى اناء على النار نشوح شرائح بصل فى سمن وزيت ولمه يدبل نضيف ثوم ولمه يدبل نضيف زنجبيل وخضراوات مشكله وبقدونس وكسبرة مفرومين ونقلبهم مع بعض ونضيف ارز بسمتى وملح وفلفل وماء مغلى ونقلبهم مع بعض ونسوى نصف سوا بس ونسيبه يبرد خالص
- ونجيب صدور الفراخ ونضع فيها الارز بالخضار ونلفه رول ونقفله كويس
- ونجيب طبق المونيوم ونرص فى شرائح بصل وجزر وكرات وكرفس ونرص عليها صدور الفراخ المحشيه ارز ونغطى ونضعه فى الفريزر لحين الاستخدام, وعند الاستخدام نطلعها من الفريزرتفك ونضيف عليها كوب ماء مغلى ونغطيها بورق فويل وندخلها الفرن تستوى ولمه تستوى ندهنها سمن وزيت وصلصه وملح وفلفل وزعتر وندخلها الفرن تاخد لون
- ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل لفائف الفراخ المحشيه ارز وخضروات بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه لفائف الفراخ المحشيه ارز وخضروات للشيف حسن,مقاديرلفائف الفراخ المحشيه ارز وخضروات للشيف حسن .طريقه لفائف الفراخ المحشيه ارز وخضروات بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه لفائف الفراخ المحشيه ارز وخضروات, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل لفائف الفراخ المحشيه ارز وخضروات
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه لفائف الفراخ المحشيه ارز وخضروات بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
0 التعليقات:
إرسال تعليق