طريقه عمل كيك الروانى بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&
طريقه عمل كيك الروانى بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه كيك الروانى للشيف حسن,مقاديركيك الروانى للشيف حسن .طريقه كيك الروانى بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه كيك الروانى, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل كيك الروانى
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه كيك الروانى بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
&&المقاديروالمكونات&&
5 بيضات
نصف كوب سكر(100 جم)
ربع ملعقه فانيليا(5 جم)
نصف كوب دقيق ابيض(100 جم)
نصف كوب دقيق سميد(100 جم)
نصف ملعقه بيكنج بودر(10 جم)
نصف ملعقه صغيرة ملح(5 جم)
(الشربات)
كوب وربع سكر(250 جم)
كوب وربع ماء(250 مل )
نصف ملعقه عصير ليمون (10 مل)
نصف كوب مربى مشمش(100 جم)
نصف كوب جوزهند(100 جم)
نصف كوب كريزمسكر(100 جم)
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى اناء ندوب سكر فى ماء ونرفعه على النار ونسيبه يغلى لمدة 13 دقيقه ونضيف عصير ليمون وتغلى ونرفعها من على النار ونسيبها تبرد شويه
- فى الميكسر نخفق بيض وسكر فانيليا ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط, وفى بوله نخلط دقيق ودقيق سميد وبيكنج بودر وملح ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على خليط البيض ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط
- ونجيب صينيه وندهنها سمن ونبطنها دقيق ونصب فيها الروانى وندخلها الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه واول ما تخرج من الفرن نصب عليها شربات ونسيبها تبرد ونفرد عليها مربى مشمش ونزينها بجوزهند ناعم وكريز مسكر
- وتقدم وبالف هنا وشفا
نصف كوب سكر(100 جم)
ربع ملعقه فانيليا(5 جم)
نصف كوب دقيق ابيض(100 جم)
نصف كوب دقيق سميد(100 جم)
نصف ملعقه بيكنج بودر(10 جم)
نصف ملعقه صغيرة ملح(5 جم)
(الشربات)
كوب وربع سكر(250 جم)
كوب وربع ماء(250 مل )
نصف ملعقه عصير ليمون (10 مل)
نصف كوب مربى مشمش(100 جم)
نصف كوب جوزهند(100 جم)
نصف كوب كريزمسكر(100 جم)
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى اناء ندوب سكر فى ماء ونرفعه على النار ونسيبه يغلى لمدة 13 دقيقه ونضيف عصير ليمون وتغلى ونرفعها من على النار ونسيبها تبرد شويه
- فى الميكسر نخفق بيض وسكر فانيليا ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط, وفى بوله نخلط دقيق ودقيق سميد وبيكنج بودر وملح ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على خليط البيض ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط
- ونجيب صينيه وندهنها سمن ونبطنها دقيق ونصب فيها الروانى وندخلها الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه واول ما تخرج من الفرن نصب عليها شربات ونسيبها تبرد ونفرد عليها مربى مشمش ونزينها بجوزهند ناعم وكريز مسكر
- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل كيك الروانى بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه كيك الروانى للشيف حسن,مقاديركيك الروانى للشيف حسن .طريقه كيك الروانى بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه كيك الروانى, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل كيك الروانى
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه كيك الروانى بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
0 التعليقات:
إرسال تعليق