اعلان

الجمعة، 8 مايو 2020

طريقه عمل بسبوسه بالقشطه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة


طريقه عمل بسبوسه بالقشطه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&


3 كوب سميد بسبوسه(600 جم)
ربع كوب جوزهند ناعم(50 جم)
ربع ملعقه بيكنج بودر(5 جم)
كوب الاربع سكر(150 جم)كوب الاربع سمن(150 جم)
كوب الاربع لبن(150 جم)
نصف كوب شربات ثقيل بارد(100 جم)(الشربات)
500 جم سكر(2 كوب ونصف)
500 مل ماء(2 كوب ونصف)
عصير ليمونه

&&طريقه تحضيرالوصفه&&

الشربات\\\\
- فى اناء ندوب سكر فى ماء ونرفعه على النار ولمه يغلى نضيف عصير ليمونه ياخد غلاوة ونرفعه من على النار

البسبوسه\\\\\
- فى بوله نخلط دقيق سميد وجوزهند وبيكينج بودر
فى اناء على النار ندوب سمن ولبن وسكروشربات ثقيل ونقلبهم مع بعض( يكون دايب ودافئ) ونضيفهم على خليط السميد ونقلبهم مع بعض( يكون خليط رملى)
- ونجيب صاج وندهنه سمن وطحينه ونضع فى البسبوسه ونبل ايدينا ماء ونفرد البسبوسه بسمك نصف عقله الصباع
- وندخل الصاج الفرن اول 5 دقائق على 220 درجه وبعدها نخفض النارعلى 200 درجه لمدة 20 دقيقه واول ما تخرج من الفرن نصب عليها الشربات الساخن, ونزينها بالقشطه
- وتقدم وبالف هنا وشفا

طريقه عمل بسبوسه بالقشطه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه بسبوسه بالقشطه للشيف حسن,مقاديربسبوسه بالقشطه للشيف حسن .طريقه بسبوسه بالقشطه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه بسبوسه بالقشطه, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل بسبوسه بالقشطه

بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه بسبوسه بالقشطه بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه








































0 التعليقات:

إرسال تعليق