طريقه عمل مكرونه البلولونيز بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&
2 لتر ماء مغلى
نصف ملعقه ملح(5 جم)
نصف ملعقه زيت(5 جم)
كيس مكرونه اسباجتى
(الصوص)
2 ونصف ملعقه زيت(60 جم)
2 بصل مكعبات
5 فص ثوم مفروم
2 كوب ونصف لحمه مفرومه(500 جم)
2 ونصف ملعقه صلصه(60 جم)
5 طماطم مبشورة
نصف ملعقه ملح(5 جم)
نصف ملعقه فلفل(5 جم)
نصف ملعقه سكر(5 جم)
كوب شوربه او ماء مغلى(200 جم)
نصف كوب زيتون اخضر واسود مخلى(100 جم)
ربع كوب جبنه رومى مبشورة(50 جم)
ربع كوب كسبرة مفرومه(50 جم)
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
&&المقاديروالمكونات&&
2 لتر ماء مغلى
نصف ملعقه ملح(5 جم)
نصف ملعقه زيت(5 جم)
كيس مكرونه اسباجتى
(الصوص)
2 ونصف ملعقه زيت(60 جم)
2 بصل مكعبات
5 فص ثوم مفروم
2 كوب ونصف لحمه مفرومه(500 جم)
2 ونصف ملعقه صلصه(60 جم)
5 طماطم مبشورة
نصف ملعقه ملح(5 جم)
نصف ملعقه فلفل(5 جم)
نصف ملعقه سكر(5 جم)
كوب شوربه او ماء مغلى(200 جم)
نصف كوب زيتون اخضر واسود مخلى(100 جم)
ربع كوب جبنه رومى مبشورة(50 جم)
ربع كوب كسبرة مفرومه(50 جم)
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى اناء على النار فى ماء مغلى وملح وزيت نسلق المكرونه لمدة 9 دقائق ونصفيها
- فى اناء على النار نشوح بصل فى زيت ولمه يدبل نضيف ثوم ولمه يدبل نضيف لحمه مفرومه وتغير لونها نضيف صلصه وعصير طماطم ونتبلها ملح وفلفل وسكر وماء مغلى ونسيبها تتسبك على نارهاديه, ونضيف مكرونه مسلوقه وزيتون وجبنه رومى وكسبرة ونقلبهم مع بعض
- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل مكرونه اسباجتى بولونيز بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه مكرونه اسباجتى بولونيز للشيف حسن,مقاديرمكرونه اسباجتى بولونيز للشيف حسن .طريقه مكرونه اسباجتى بولونيز بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه مكرونه اسباجتى بولونيز, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل مكرونه اسباجتى بولونيز
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه مكرونه اسباجتى بولونيز بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
0 التعليقات:
إرسال تعليق