اعلان

السبت، 27 يونيو 2020

طريقه عمل جلاش بالسبانخ بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة



طريقه عمل جلاش بالسبانخ بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&


لفه جلاش
ربع كوب سمن(50 جم)

(الحشو)
ربع كوب سمن وزيت(200 جم)
كوب الاربع بصل مكعبات(150 جم)
ملعقه ثوم مفروم(25 جم)
2 ونصف كوب سبانخ(500 جم)
ربع ملعقه ملح(5 جم)
ربع ملعقه فلفل(5 جم)
ربع ملعقه جوزة الطيب(5 جم)
كوب الاربع جبنه قريش (150 جم)
(الغطاء)
3 بيضه
ربع ملعقه ملح
(5 جم)
ربع ملعقه فلفل
(5 جم)
كوب ونصف لبن(300 مل)

جبنه رومى مبشورة وجبنه شيدر مبشورة وجبنه موتزاريلا

&&طريقه تحضيرالوصفه&&


- فى اناء على النار نشوح بصل فى سمن وزيت ولمه يدبل نضيف ثوم وسبانخ بورية ونتبلها ملح وفلفل وجوزة الطيب ونقلبهم مع بعض ونرفعها من على النارونضيف جبنه قريش ونقلبهم مع بعض
- ونجيب صينيه وندهنها سمن ونرص عليه نصف كميه الجلاش وندهن بين كل ورقه وورقه سمن ونضع حشو السبانخ ورشه جبنه رومى وشيدر وجبنه موتزاريلا ونرص عليها باقى كميه الجلاش وندهن بين كل ورقه وورقه سمن ونقطعها 
- فى بوله نخفق بيض وملح وفلفل ولبن ونخفقهم مع بعض ونصبها على الجلاش ونرش عليه 
جبنه رومى مبشورة وجبنه شيدر مبشورة وندخل الصينيه الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه
- او ندخل صينيه الجلاش الفرن لمدة 10 دقائق ونخرجها نصب عليها خليط اللبن والبيض وندخلها الفرن لمدة 15 دقيقه
- ويقدم وبالف هنا وشفا




طريقه عمل جلاش بالسبانخ بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه جلاش بالسبانخ للشيف حسن,مقاديرجلاش بالسبانخ للشيف حسن .طريقه جلاش بالسبانخ بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه جلاش بالسبانخ, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل جلاش بالسبانخ
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه جلاش بالسبانخ بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه














0 التعليقات:

إرسال تعليق