اعلان

الثلاثاء، 28 يوليو 2020

طريقه عمل الرقاق باللحمه المفرومه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة




طريقه عمل الرقاق باللحمه المفرومه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة&&المقاديروالمكونات&&


كيلو رقاق ناشف
5 كوب شوربه لحمه( لتر)
نصف كوب سمن سايح (100 جم)
كوب لبن دافئ(200 جم)
(الحشو)
2 ونصف ملعقه سمن(60 جم)
2 بصل مكعبات
2 فص ثوم مفروم
ملعقه صلصه(25 جم)
2 ونصف كوب لحمه مفرومه(500 جم)
2 طماطم مبشورة
نصف ملعقه ملح(10 جم)
نصف ملعقه فلفل(10 جم)
نصف ملعقه بهارات(10 جم)
نصف كوب شوربه(100 جم)


&&طريقه تحضيرالوصفه&&

اللحمه\\\\
- فى اناء على النار نشوح بصل فى سمن ولمه يدبل نضيف ثوم ولمه يدبل نضيف صلصه ونقلبهم مع بعض ونضيف لحمه مفرومه وطماطم وملح وفلفل وبهارات وشوربه ونقلبهم مع بعض ونسيبها تستوى على نارهاديه
- فى بوله نخلط شوربه مغليه ولبن وسمن ونقلبهم مع بعض , ونجيب رقاق ونغمره فى الشوربه
- ونجيب صينيه وندهنها سمن ونرص فيها نصف كميه الرقاق ونضيف اللحمه المفرومه ونرص باقى كميه الرقاق ونضع كبشه من الشوربه( ممكن نغير الحشو بالفراخ او بالجبنه القريش)
- وندخل الصينيه الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه
- وتقدم وبالف هنا وشفا




طريقه عمل الرقاق باللحمه المفرومه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياهوصفه الرقاق باللحمه المفرومه للشيف حسن,مقاديرالرقاق باللحمه المفرومه للشيف حسن .طريقه الرقاق باللحمه المفرومه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه الرقاق باللحمه المفرومه, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل الرقاق باللحمه المفرومه
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه الرقاق باللحمه المفرومه بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه














0 التعليقات:

إرسال تعليق