طريقه عمل حواوشى اسكندرانى باللحمه الباردة بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&
(العجينه)
5 كوب دقيق(كيلو)
ملعقه خميرة فوريه(25 جم)
ملعقه بيكنج بودر(25 جم)
ملعقه سكر(25 جم)
نصف ملعقه ملح(10جم)
ملعقه زيت(25 جم)
كوب ونصف ماء(300 مل)
(الحشو)
لانشون
(العجينه)
5 كوب دقيق(كيلو)
ملعقه خميرة فوريه(25 جم)
ملعقه بيكنج بودر(25 جم)
ملعقه سكر(25 جم)
نصف ملعقه ملح(10جم)
ملعقه زيت(25 جم)
كوب ونصف ماء(300 مل)
(الحشو)
لانشون
بسطرمه
تركى
قشطه فراخ
جبنه شيدر
جبنه رومى
جبنه موتزاريلا
سلامى
طماطم قطع
لعمل العجينه\\\\\\
-فى الميكسر نضيف الدقيق والسكروالخميرة وبيكنج بودر وملح وزيت ونخلطهم مع بعض ونضيف الماء حبه حبه للحصول على عجينه متماسكه طريه ونقطعها كرات ونضعها فى بوله مدهونه زيت وندهن العجينه فوق وتحت زيت ونغطيها بكيس ونسيبها تخمر نصف ساعه فى المطبخ
-على الرخامه ندهنها زيت ونفرد العجينه على جزاين ونضع الجزء الاول فى صاج( نعمل قاعده وغطاء)
لعمل الحشو\\\\\
- فى بوله نخلط لانشون وبسطرمه وتركى وقشطه فراخ وجبنه شيدر ورومى وموتزاريلا وسلامى وطماطم ونقلبهم مع بعض كويس
لعمل الحواوشى\\\\
-فى صاج مدهون زيت نضع قاعدة الحواوشى ونضيف فيها الحشو ونفردة كويس ونضع عليها الغطاء ونقفل الحواوشى كويس من الاحراف بشوكه ونخرم الوش بشوكه وندهن الوش زيت
-وندخل الحواوشى فى الفرن على 200 درجه لمدة 30 دقيقه
-ويقدم وبالف هنا وشفا
طماطم قطع
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
-فى الميكسر نضيف الدقيق والسكروالخميرة وبيكنج بودر وملح وزيت ونخلطهم مع بعض ونضيف الماء حبه حبه للحصول على عجينه متماسكه طريه ونقطعها كرات ونضعها فى بوله مدهونه زيت وندهن العجينه فوق وتحت زيت ونغطيها بكيس ونسيبها تخمر نصف ساعه فى المطبخ
-على الرخامه ندهنها زيت ونفرد العجينه على جزاين ونضع الجزء الاول فى صاج( نعمل قاعده وغطاء)
لعمل الحشو\\\\\
- فى بوله نخلط لانشون وبسطرمه وتركى وقشطه فراخ وجبنه شيدر ورومى وموتزاريلا وسلامى وطماطم ونقلبهم مع بعض كويس
لعمل الحواوشى\\\\
-فى صاج مدهون زيت نضع قاعدة الحواوشى ونضيف فيها الحشو ونفردة كويس ونضع عليها الغطاء ونقفل الحواوشى كويس من الاحراف بشوكه ونخرم الوش بشوكه وندهن الوش زيت
-وندخل الحواوشى فى الفرن على 200 درجه لمدة 30 دقيقه
-ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل حواوشى اسكندرانى باللحمه الباردة بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه حواوشى اسكندرانى باللحمه الباردة للشيف حسن,مقاديرحواوشى اسكندرانى باللحمه الباردة للشيف حسن .طريقه حواوشى اسكندرانى باللحمه الباردة بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه حواوشى اسكندرانى باللحمه الباردة , طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل حواوشى اسكندرانى باللحمه الباردة
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه حواوشى اسكندرانى باللحمه الباردة بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
0 التعليقات:
إرسال تعليق