اعلان

الثلاثاء، 11 أغسطس 2020

طريقه عمل كنافه نابلسيه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة

 

طريقه عمل كنافه نابلسيه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة

&&المقاديروالمكونات&&

كيلو كنافه
نصف كوب سمن(100 جم)
لون غذائى احمر
(الحشو)
2 ونصف كوب جبنه عكاوى(500 جم)
ماء للنقع
نصف كوب جبنه موتزرايلا(200 جم)
نصف كوب زبادى(100 جم)
(الشربات)
2 ونصف كوب سكر(500 جم)
 كوب وربع ماء(250 مل)
ملعقه عسل جلوكوز(25 جم)
ملعقه عصير ليمون(25 جم)
او ربع ملعقه ملح ليمون(5 جم)


&&طريقه تحضيرالوصفه&&

لعمل الشربات\\\\\
- فى اناء ندوب سكر وعسل جلوكوز فى ماء ونرفعه على النار وبعد غليان 13 دقيقه نضيف عصير ليمونه او ملح ليمون وتغلى 5 دقائق ونرفعها من على النار ونسيبه يبرد خالص


لعمل الكنافه النابلسيه\\\
- فى بوله ننقع الجبنه العكاوى فى ماء وكل شويه نغيرعليها الماء كل 10 دقائق ونصفيها
- فى الكبه نخلط الكنافه ونخليها بودره ونضيف سكربودرولون غذائى احمر ونخلطهم مع بعض كويس
- فى الميكسر نخفق جبنه موتزرايلا وجبنه عكاوى وزبادى ونهرسهم مع بعض كويس
- فى صينيه وندهنها سمن ونضع طبقه من الكنافه بسمك نصف سم ونضغط عليها كويس( لازم نعمل ليها حرف) ونضع خليط الجبنه ونضع طبقه من الكنافه بسمك نصف سم ونضغط عليها ونضع عليها سمن
- وندخل الصينيه الفرن على 200 درجه لمدة 35 دقيقه واول ما تخرج من الفرن نسقيها شربات ثقيل بارد
- وتقدم وبالف هنا وشفا




طريقه عمل كنافه نابلسيه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياهوصفه كنافه نابلسيه للشيف حسن,مقاديركنافه نابلسيه للشيف حسن .طريقه كنافه نابلسيه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه كنافه نابلسيه, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل كنافه نابلسيه
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه كنافه نابلسيه بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه










0 التعليقات:

إرسال تعليق