طريقه عمل الفطيرالشرقى الحادق باللحمه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&
(العجينه)
2 ونصف كوب دقيق(500 جم)
ملعقه زيت(25 جم)
كوب ونصف ماء(300 مل)
ربع ملعقه صغيرة ملح(5 جم)
(الحشو)2 ونصف كوب دقيق(500 جم)
ملعقه زيت(25 جم)
كوب ونصف ماء(300 مل)
ربع ملعقه صغيرة ملح(5 جم)
كوب وربع سمن سايحه(250 جم)
كوب وربع قشطه بلدى(250 جم)
نصف كوب زيت لفرد(100 جم)
(حشو اللحمه)
ربع كوب سمن(50 جم)
نصف كوب بصل شرئح(100 جم)
نصف كيلو لحمه مفرومه(500 جم)
صلصه
ورق لورا
نصف كوب طماطم قطع(100 جم)
نصف كوب شوربه(100 مل)
ملح وفلفل وبهارات
جبنه موتزاريلا
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
اللحمه\\\\
اللحمه\\\\
- فى اناء نشوح بصل فى سمن ولمه يغير لونه نضيف لحمه مفرومه ونقلبهم ولمه تغير لونها نضيف صلصه وورق لورا وطماطم وشوربه وملح وفلفل وبهارات ونقلبهم مع بعض ونسيبه يستوى ويبرد
العجينه\\\\
- فى الميكسرنخلط دقيق وملح وزيت ونضيف ماء ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط ونلفها رول طويل ونغطيها ونسيبها ترتاح نصف ساعه, ونقطعها على 6 كرات ونلفهم كرات متساويه ونضعها فى بوله مدهونه زيت وندهن كرات العجين زيت ونغطيها ونسيبها ترتاح نصف ساعه تانى
- على الرخامه مدهونه زيت نفرد العجينه بعد ما ندهنها زيت بايدينا اوبالنشابه(هنعمل 3 كرات كبيرة و3 كرات صغيرين)
- ونجيب الكرات الكبيرة ونفردها ونضع فيها الكوره الصغيرة , وفى بوله نخلط زبدة وقشطه ونقلبهم مع بعض وندهن بيهم الفطيرة ونضيف عليه حشو اللحمه وجبنه موتزاريلا ونقفلها على شكل ظرف, ونجيب صينيه وندهنها سمن ونضع فيها الفطيرة على الفقله( لازم نخلى الفقله من تحت ) ونسيب الفطيرة ترتاح ربع ساعه ونفردها بايدينا وندهنها سمن وقشطه
- وندخل الفطيرة الفرن على 220 درجه لمدة 15 دقيقه
- وتقدم وبالف هنا وشفا
العجينه\\\\
- فى الميكسرنخلط دقيق وملح وزيت ونضيف ماء ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط ونلفها رول طويل ونغطيها ونسيبها ترتاح نصف ساعه, ونقطعها على 6 كرات ونلفهم كرات متساويه ونضعها فى بوله مدهونه زيت وندهن كرات العجين زيت ونغطيها ونسيبها ترتاح نصف ساعه تانى
- على الرخامه مدهونه زيت نفرد العجينه بعد ما ندهنها زيت بايدينا اوبالنشابه(هنعمل 3 كرات كبيرة و3 كرات صغيرين)
- ونجيب الكرات الكبيرة ونفردها ونضع فيها الكوره الصغيرة , وفى بوله نخلط زبدة وقشطه ونقلبهم مع بعض وندهن بيهم الفطيرة ونضيف عليه حشو اللحمه وجبنه موتزاريلا ونقفلها على شكل ظرف, ونجيب صينيه وندهنها سمن ونضع فيها الفطيرة على الفقله( لازم نخلى الفقله من تحت ) ونسيب الفطيرة ترتاح ربع ساعه ونفردها بايدينا وندهنها سمن وقشطه
- وندخل الفطيرة الفرن على 220 درجه لمدة 15 دقيقه
- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل الفطيرالشرقى الحادق باللحمه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه الفطيرالشرقى الحادق باللحمه للشيف حسن,مقاديرالفطيرالشرقى الحادق باللحمه للشيف حسن .طريقه الفطيرالشرقى الحادق باللحمه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه الفطيرالشرقى الحادق باللحمه, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل الفطيرالشرقى الحادق باللحمه
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه الفطيرالشرقى الحادق باللحمه بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
0 التعليقات:
إرسال تعليق