اعلان

الاثنين، 24 أغسطس 2020

طريقه عمل الكريب الحادق بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة

طريقه عمل الكريب الحادق بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة

&&المقاديروالمكونات&&

3 بيضات
2 ونصف ملعقه زيت
(60 جم)
2 ونصف ملعقه زبدة سايحه
(60 جم)
نصف ملعقه صغيرة ملح
(10 جم)
نصف ملعقه صغيرة فلفل
(10 جم)
كوب ونصف دقيق
(300 جم)
2 كوب ونصف لبن دافئ
(500 مل)
(الصوص الابيض)
ملعقه ونصف زبدة
(60 جم)
ملعقه ونصف دقيق
(60 جم)
مكعب مرق
نصف ملعقه ملح
(10 جم)
نصف ملعقه فلفل
(10 جم)
3 كوب لبن دافئ
(600 مل)
كوب جبنه موتزرايلا
(200 جم)
كوب رومى مبشور
(200 جم)
كوب شيدر مبشور
(200 جم)
(الصوص الاحمر)
2 ونصف ملعقه زيت
(60 جم)
3 بصل مكعبات
3 فص ثوم مفروم
2 ونصف ملعقه صلصه
(60 جم)
2 ونصف كوب طماطم مبشورة
(500 جم)
نصف ملعقه ملح
(10 جم)
نصف ملعقه فلفل
(10 جم)
نصف ملعقه سكر
(10 جم)
نصف كوب ماء مغلى
(100 جم)
(كريب فراخ)
ملعقه ونصف زيت
(60 جم)
2 بصل شرائح
2 فص ثوم مفروم
2 صدر فراخ شرائح
فلفل رومى شرائح
فلفل حار قطع
طماطم لحم شرائح
زيتون شرائح
نصف ملعقه ملح
(10 جم)
نصف ملعقه فلفل
(10 جم)
نصف ملعقه بهارات
(10 جم)
جبنه مشكله
(كريب اللحمه)
ملعقه ونصف سمن(60 جم)
2 بصل مكعبات
نصف كوب لحمه مفرومه
(100 جم)
فلفل اخضر مكعبات
نصف ملعقه بقدونس مفروم
(10 جم)
نصف ملعقه ملح
(10 جم)
نصف ملعقه فلفل
(10 جم)
جبنه مشكله
(كريب الجبنه)
كوب جبنه مشكله
(200 جم)

زيتون شرائح
طماطم لحم شرائح
كاتشب
مايونيز




&&طريقه تحضيرالوصفه&&

لعمل الكريب\\\\\\\
- فى الميكسر نخفق بيض وملح وفلفل وزيت وسمن ونخفقهم مع بعض ونضيف لبن دافئ ونخفقهم مع بعض ونضيف الدقيق ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط
- ونجيب طاسه ونسخنها وندهنها زيت ونمسحها بمناديل مطبخ ونضع كبشه عجينه ونوزعها ولمه تستوى نقلبها ونضعها فى بوله ونغطيها
لعمل الصوص الابيض\\\
- فى اناء على النار نشوح دقيق فى سمن ولمه ياخد لون ذهبى فاتح نضيف لبن وملح وفلفل ومكعب مرق ونقلبهم مع بعض حتى الحصول على بشاميل ثقيل بارد ونضيف جبنه موتزاريلا ورومى وشيدرونقلبهم مع بعض ونسيبها تيبرد

لعمل الصوص الاحمر\\\\
- فى اناء على النار نشوح بصل فى زيت ولمه يدبل نضيف ثوم ولمه يدبل نضيف صلصه وخل وسكرونقلبهم مع بعض ونضيف طماطم مبشورة ونتبلها ملح وفلفل وماء مغلى ونقلبهم مع بعض ونسيبها تتسبك على نار هاديه

(كريب الفراخ)
- فى اناء على النار نشوح شرائح فراخ فى زيت ونضيف صويا صوص ولمه تاخد لون نضيف شرائح بصل وثوم وفلفل وطماطم ونتبلها ملح وفلفل وبهارات ونقلبهم مع بعض ونسيبها تبرد

(كريب اللحمه)
- فى اناء على الار نشوح بصل فى سمن ولمه يدبل نضيف ثوم ولمه يدبل نضيف لحمه مفرومه وفلفل رومى ونتبلها ملح وفلفل وبقدونس مفروم ونصيف ماء مغلى ونسيبها تستوى على نار هاديه وتبرد 

(كريب الجبنه)
- فى بوله نخلط جبنه موتزرايلا وجبنه رومى وجبنه شيدر وزيتون وطماطم ونقلبهم مع بعض

لعمل الكريب\\\\
- هنجيب الكريب ونفرده ونضع فى صوص ابيض ونفردها على الجزء اللى تحت ثم نضيف ملعقه من الصوص الاحمر ورشه من الجبنه المشكله ونضيف اى حشو لحمه او فراخ اوجبنه مشكله وممكن اصابع بطاطس محمرة او برجر مشوى او هوت دوج ونضيف رشه طماطم وفلفل رومى وجبنه مشكله وكاتشب ومايزنيزونقفله على شكل مثلث او رول 
- وعلى الشوايه ساخنه او طاسه ساخنه تاخد مارك
- ويقدم وبالف هنا وشفا



طريقه عمل الكريب الحادق بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه الكريب الحادق للشيف حسن,مقاديرالكريب الحادق للشيف حسن .طريقه الكريب الحادق بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه الكريب الحادق, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل الكريب الحادق

بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه الكريب الحادق بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه











0 التعليقات:

إرسال تعليق