طريقه عمل باتون ساليه بالكمون بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
نصف ملعقه خميرة(10 جم)
ربع ملعقه ملح(2 جم)
2 ونصف ملعقه كمون حصى(60 جم)
نصف كوب زيت(100 جم)
كوب الاربع ماء دافئ(175 جم)
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
-فى الميكسر نضيف دقيق وملح وخميرة وكمون ونخفقهم مع بعض كويس
- ونضيف الماء والزيت حبه حبه ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط, ونخدمها بالايد ونسيبها ترتاح نصف ساعه ونجيب بوله ونرش فيها دقيق ونضع فى العجينه ونغطيها ونسيبها ترتاح ساعه
-وبعد ما ترتاح نعملها بلوك ونقطعها اصابع ونلف الاصابع رول رفيعه وطويله
-نجيب صاج وندهنه زيت ونمسحوا بمناديل مطبخ
- ونرص الاصابع فى الصاج ونشيل الحروف الزيادة ونسيبها فى مكان دافى يخمر ساعه على الاقل
- وندخل الصاج الفرن على 200 درجه لمدة 25 دقيقه
-ويقدم وبالف هنا وشفا
0 التعليقات:
إرسال تعليق