طريقه عمل كباب الفراخ بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&
4 صدور فراخ شرائح
(التتبيله)
نصف كوب زبادى(100 جم)
ربع كوب عصير ليمون(50 جم)
بصل مفروم
بصل مفروم
ثوم مفروم
زنجبيل مفروم
ملعقه كسبرة بودر(25 جم)
ملعقه كمون(25 جم)
نصف ملعقه بايريكا(10 جم)
ملح وفلفل وشطه
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- نجيب صدور الفراخ ونقطعها اصابع ونبطها بالمبط ونضعها فى عيدان الشيش
- فى بوله نخلط زبادى وبصل مبشور و ثوم مفروم وعصير ليمون وزنجبيل مفروم وملح وفلفل وكسبرة وكمون وبايريكا ونقلبهم مع بعض ونتبيل بيه الفراخ ونسيبها فى التتبيله لمدة ساعه فى الثلاجه
- على شوايه ساخنه قويه نرص عيدان الفراخ تتشتوى على كل وجه 10 دقائق
- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل كباب الفراخ بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه كباب الفراخ للشيف حسن,مقاديركباب الفراخ للشيف حسن .طريقه كباب الفراخ بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه كباب الفراخ, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل كباب الفراخ
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه كباب الفراخ بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
0 التعليقات:
إرسال تعليق