&&المقاديروالمكونات&&
(الكراميل)
كوب سكر(200 جم)
ربع كوب ماء(50 مل)
(الصوص)
2 كوب لبن مكثف(400 مل)
3 بيضات
(كوب ونصف لبن(300 مل
فانيليا
(الكيك)
2 بيضات
نصف كوب زيت(100 مل)
نصف كوب سكر(100 جم)
جزر مبشور
كوب دقيق(200 جم)
ربع ملعقه بيكنج بودر(5 جم)
ربع ملعقه ملح(5 جم)
ربع ملعقه ملح(5 جم)
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
الكراميل\\\\
- فى اناء ندوب سكر فى ماء ونرفعه على النار ونسيبها يعمل كراميل غامق , ونصبه فى قالب الكيك ونسيبه يبرد خالص
الصوص\\\\
-
- فى بوله نخلط لبن مكثف ولبن وسكر وفانيليا وبيض ونخفقهم مع بعض ونصصبهم على الكراميل فى القالب
الكيك\\\
- فى الميكسر نخفق بيض وفانيلياوسكر وجزر مبشور ونخفقهم مع بعض لحد ما السكر يدوب خالص وزيت ونخفقهم مع بعض, وفى بوله نخلط دقيق وبيكنج بودر وملح ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على الخليط السابق ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط ونصبها على الكريم
- وندخل القالب الفرن على 150 درجه لمدة 45 دقيقه فى حمام ماء
- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل قدره قادر بالجزر بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه قدره قادر بالجزر للشيف حسن,مقاديرقدره قادر بالجزر للشيف حسن .طريقه قدره قادر بالجزر بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه قدره قادر بالجزر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل قدره قادر بالجزر
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه قدره قادر بالجزر بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
0 التعليقات:
إرسال تعليق