&&المقاديروالمكونات&&
جزر مكعبات
3 ملاعق زيت زيتون(75 مل )
بصل مكعبات
كرات وكرفس مكعبات
كوب وربع لحمه مفرومه(250 جم))
نصف كوب صلصه(100 جم)
3 ملاعق زيت زيتون(75 مل )
بصل مكعبات
كرات وكرفس مكعبات
كوب وربع لحمه مفرومه(250 جم))
نصف كوب صلصه(100 جم)
كوب وربع شوربه(250 مل)
2 طماطم مبشورة
ورق لورا وملح وفلفل وحبهان بودر
size="5">(الصوص1)
2 طماطم مبشورة
ورق لورا وملح وفلفل وحبهان بودر
size="5">(الصوص1)
ملعقه ونصف سمن(30 جم)
3 ملعقه ونصف دقيق(30 جم)
ملح وفلفل ومكعب مرق
2 ونصف كوب لبن(500 مل)
(البفتيك)
5 شرائح بفتيك
كوب ديق وكوب بقسماط و2 بيض ولبن وملح وفلفل
ملح وفلفل وزعتر بودر
كوب جبنه موتزرايلا(200 جم)
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
الحشو\\\\
- فى اناء على النار نشوح بصل فى زيت ولمه يدبل نضيف جزر وكرات وكرفس ولمه يدبلوا نضيف لحمه مفرومه ونضيف صلصه وشوربه وطماطم مبشورة وملح وفلفل وورق لورا ونقلبهم مع بعض ونسيبها تستوى على نار هاديه
الصوص1\\\
2 ونصف كوب لبن(500 مل)
(البفتيك)
5 شرائح بفتيك
كوب ديق وكوب بقسماط و2 بيض ولبن وملح وفلفل
ملح وفلفل وزعتر بودر
كوب جبنه موتزرايلا(200 جم)
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
الحشو\\\\
- فى اناء على النار نشوح بصل فى زيت ولمه يدبل نضيف جزر وكرات وكرفس ولمه يدبلوا نضيف لحمه مفرومه ونضيف صلصه وشوربه وطماطم مبشورة وملح وفلفل وورق لورا ونقلبهم مع بعض ونسيبها تستوى على نار هاديه
الصوص1\\\
- فى اناء نشوح دقيق فى سمن ولمه ياخد لون دهبى فاتح ونضيف ملح وفلفل ومكعب مرق ونقلبهم مع بعض ونضيف عليهم اللبن ونقلبهم مع بعض تتقل ونرفعها من على النار
البفيتك\\\\
- نجيب شرائح البفتيك ونتبلها ملح وفلفل ونضعها فى دقيق ثم فى بيض ولبن ثم فى بقسماط ونضغط عليها وفى اناء على النار فى زيت سخن عميق نقلى شرائح البفتيك
- ونجيب البيركس ونضع طبقه من البشاميل ثم طبقه من البفتيك ثم كبشه من صوص الصلصه ثم طبقه البفتيك ثم طبقه من البشاميل ثم كبشه من صوص الصلصه ثم طبقه من البشاميل ثم طبقه من البفتيك ثم ورشه من الجبنه الموتزرايلا ونضع طبقه من البشاميل ثم طبقه من البفتيك ثم كبشه من صوص الصلصه ثم طبقه البفيتك ثم طبقه من البشاميل ثم كبشه من صوص الصلصه ثم طبقه من البشاميل ثم طبقه من البفتيك ثم كبشه من ونرش عليها جبنه موتزرايلا
البفيتك\\\\
- نجيب شرائح البفتيك ونتبلها ملح وفلفل ونضعها فى دقيق ثم فى بيض ولبن ثم فى بقسماط ونضغط عليها وفى اناء على النار فى زيت سخن عميق نقلى شرائح البفتيك
- ونجيب البيركس ونضع طبقه من البشاميل ثم طبقه من البفتيك ثم كبشه من صوص الصلصه ثم طبقه البفتيك ثم طبقه من البشاميل ثم كبشه من صوص الصلصه ثم طبقه من البشاميل ثم طبقه من البفتيك ثم ورشه من الجبنه الموتزرايلا ونضع طبقه من البشاميل ثم طبقه من البفتيك ثم كبشه من صوص الصلصه ثم طبقه البفيتك ثم طبقه من البشاميل ثم كبشه من صوص الصلصه ثم طبقه من البشاميل ثم طبقه من البفتيك ثم كبشه من ونرش عليها جبنه موتزرايلا
- وندخل البيركس الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه
- وتقدم وبالف هنا وشفا
- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل طاجن اللازانيا بالبفتيك بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه طاجن اللازانيا بالبفيتك للشيف حسن,مقادير طاجن اللازانيا باالبفتيك للشيف حسن .طريقه طاجن اللازانيا باالبفتيك بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه طاجن اللازانيا باالبفتيك, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل طاجن اللازانيا باالبفتيك
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه طاجن اللازانيا باالبفتيك بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
0 التعليقات:
إرسال تعليق