&&المقاديروالمكونات&&
عجينه فيتاج
زبدة
بصل مكعبات
دقيق
لبن
ملح وفلفل
شرائح فراخ مسلوقه
مئروم شرائح
بقدونس مفروم
زيت للقلى
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
-فى اناء على النار نشوح شرائح بصل فى زبدة ولمه تدبل نضيف مشروم و وفراخ مسلوقه ونضيف دقيق ونقلبهم لحد ما الدقيق يختفى ونضيف لبن وملح وفلفل وبقدونس ونسيبها تغلى وتستوى ونرفعها من على النار ونسيبها تبرد
-على الرخامه نرش دقيق ونفرد عجينه الفيتاج بسمك متوسط ونقطعها بشكل دائى ونقسمها نصف ونصع فيها حشو الفراخ والمشروم ونقفلها على شكل مثلث ونقفل حروفها بالشوكه وفى اناء على النار فى زيت سخن عميق نقلى مثلثات الجبنه تاخد لون ذهبى فاتح
- وتقدم وبالف هنا وشفا
- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل مثلثات الجبنه بالمشروم بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه مثلثات الجبنه بالمشروم للشيف حسن,مقاديرمثلثات الجبنه بالمشروم للشيف حسن .طريقه مثلثات الجبنه بالمشروم بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه مثلثات الجبنه بالمشروم , طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل مثلثات الجبنه بالمشروم
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه مثلثات الجبنه بالمشروم بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
0 التعليقات:
إرسال تعليق