&&المقاديروالمكونات&&
4 صدور فراخ
زيت
ملح وفلفل
4 فلفل حار ناشف
بصل مكعبات(60 جم)
زنجبيل مكعبات
كرات مكعبات
فلفل حار شرائح(25 جم)
ملعقه دقيق (25 جم)(500 جم)
كوب ماء مغلى(200 مل)
2 كوب شوربه مغليه(400 مل)(100 جم)
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- نجيب صدور الفراخ ونعمل فيها فتحات ونتبلها ملح وفلفل من الوجهين - وفى اناء على النار فى زيت نقلى شرائح الفراخ من الوجهين وتستوى نصف سوى ونرصها فى صاج ونغطى بورق فويل وندخلها الفرن على 200 درجه لمدة 10 دقائق - وفى نفس اناء قلى الفراخ نضع فلفل حار وبصل وكرات وزنجبيل وفلفل حار ونقلبهم مع بعض ونضيف دقيق ونقلبهم الدقيق يختفى ونضيف شوربه وماء مغلى ونقلبهم تتقل ونضيف صدور الفراخ تغلى لاوتين ونرفعها من على النار وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل صدور الفراخ الحاره بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه صدور الفراخ الحاره للشيف حسن,مقادير صدور الفراخ الحاره للشيف حسن .طريقه صدور الفراخ الحاره بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه صدور الفراخ الحاره , طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل فراخ بالصوص الحار
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه صدور الفراخ الحاره بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
0 التعليقات:
إرسال تعليق