&&المقاديروالمكونات&&
2 باذنجان رومى مكعبات مغلى خشن
ربع كوب زيت(50 جم)
4لحم شرائح
4 ملعقه صوص حار(100 جم)(60 جم)
ملعقه زنجبيل مبشور(25 جم)
بصل اخضر مكعبات (25 جم)
ثوم شرائح(500 جم)
سكر وملح
خل بلسمك
صويا صوص
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى اناء على النار نشوح شرائح اللحمه فى زيت ولمه تغير لونها نضيف زنجبيل ووبصل اخضر وثوم و وخل وصوص حار وصويا صوص وخل بسلمك وسكر وملح ونقلبهم مع بعض لحد ما اللحمه تستوى ونضيف باذنجان مقلى ونقلبهم مع بعض تاخد غلاوة ونرفعه من على النار وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل باذنجان بالصوص الحار بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه باذنجان بالصوص الحار للشيف حسن,مقادير باذنجان بالصوص الحار للشيف حسن .طريقه باذنجان بالصوص الحار بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه باذنجان بالصوص الحار , طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل باذنجان بالصوص الحار
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه باذنجان بالصوص الحار بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
0 التعليقات:
إرسال تعليق