&&المقاديروالمكونات&&
(العجينه)
2 كوب دقيق(400 جم))
نصف ملعقه ملح(10 جم)
نصف كوب ماء دافئ(100 مل)
نصف كوب لبن دافئ(100 مل)
ربع ملعقه خميرة فوريه(5 جم)
ربع كوب زبدة سايحه(50 جم)
وفانيليا بيضه
ربع كوب زبدة سايحه(50 جم)
وفانيليا بيضه
- فى الميكسر نخلط دقيق وملح وخميرة وسكر وبيضه وفانيليا ونخفقهم مع بععض ونضيف زبدة ونخفقهم ونضيف ماء دافئ ونخفقهم منضيف لبن دافئ ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط ونضعها فى بوله ونسيبها تخمر ساعه فى مكان دافئ
- ونغطيها ونسيبها فى مكان دافئ لمدة ساعه
- وبعد الساعه نشكلها كرات متساويه نرش الرخامه دقيق و ونفرد كرات العجينه بسمك متوسط ونعملها على شكل فويكه وندهنها زبدة سايحه ونضعها فى صاج مدهون زبدةو ندخلها الثلاجه ترتاح لمده ربع ساعه ونلمعها زبدة سايحه بارده
- ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل خبز الباندال بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه خبز الباندال للشيف حسن,مقاديرخبز الباندال للشيف حسن .طريقه خبز الباندال بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه خبز الباندال, طريقه ومقادير مكتوبه لعمل خبز البدندال
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه خبز الباندال بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
0 التعليقات:
إرسال تعليق