&&المقاديروالمكونات&&
نصف كيلو كنافه(500 جم)
نصف كوب سكر(100 جم)
ربع كوب سمن سايحه(50 جم)
نصف كوب شربات ثقيل بارد(50 جم)
(الحشو)
مربى فراوله ومكعبات فراوله
(الغطاء)
ربع كوب باستيرى كريم(50 جم)
نصف كوب ماء دافئ(100 جم)
كوب كريمه شانتيه مخفوقه(200 جم)
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى بوله نخلط كنافه وسكروسمن ونقلبهم مع بعض
- ونجيب صاج ونضع فى الكنافه وندخل الكنافه الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه واول ما تخرج من الفرن نصب ليها شربات ثقيل بارد,ولمه تبرد ونضعها فى صينيه ونفردها ونضيف عليها مربى فراوله ومكعبات فراوله ونزينه بكريمه شانتيه
- ونجيب صاج ونضع فى الكنافه وندخل الكنافه الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه واول ما تخرج من الفرن نصب ليها شربات ثقيل بارد,ولمه تبرد ونضعها فى صينيه ونفردها ونضيف عليها مربى فراوله ومكعبات فراوله ونزينه بكريمه شانتيه
- وندخل الكنافه الفرن تحت الشوايه ياخد لون
-وتقدم وبالف هنا وشفا
0 التعليقات:
إرسال تعليق