&&المقاديروالمكونات&&
(500 جم)نصف كيلو لحمه مفرومه
نصف كيلو برغل منقوع ومتصفى(500 جم)( لتر)
2 بصل
ملح وفلفل وقرفه وكمون
زيت زيتون(25 جم)
لحمه مفرومه
بصل مكعبات
ملح وفلفل وكسبرة وقرفه
زيت للقلى
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى اناء على النار نشوح لحمه مفرومه فى زيت زيتون ولمه تغير لونها نضيف بصل و ملح وفلفل وكسبرة وقرفه ونقلبهم مع بعض ونسيبها تبرد خالص
- فى الكبه او الميكسر نخلط لحمه مفرومه وبرغل بصل وملح وفلفل وقرفه وكمون ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط, ونضعها فى بوله فى الثلاجه لمدة ساعه تتضمغ
- ونجيب الكبه ونبل ايدينا زيت ونشكلها بشكل كمثرى ونعمل فيها تجويف ونضع اللحمه المفرومه ونقفله كويس
- فى اناء على النار فى زيت سخن عميق نقلى الكبه
- وتقدم وبالف هنا وشفا
- ونجيب الكبه ونبل ايدينا زيت ونشكلها بشكل كمثرى ونعمل فيها تجويف ونضع اللحمه المفرومه ونقفله كويس
- فى اناء على النار فى زيت سخن عميق نقلى الكبه
- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل الكبه المقليه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه الكبه المقليه للشيف حسن,مقادير الكبه المقليه للشيف حسن .طريقه الكبه المقليه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه الكبه المقليه, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل الكبه المقليه
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه الكبه المقليه بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
0 التعليقات:
إرسال تعليق