&&المقاديروالمكونات&&
(اللحمه)
50 جم سمن
كيلو لحمه مكعبات
5 حبوب مستكه
بصله على 4
جزر شرائح
2 حبهان
5 جم ملح
5 جم فلفل
(السبانخ)
50 جم سمن وزيت
150 جم بصل
25 جم ثوم مفروم
50 جم صلصه
250 جم عصيرطماطم
250 مل شوربه
50 جم شبت مفروم
50 جم كسبره مفرومه
2\1 كيلو سبانخ
75 جم ارز
5 جم ملح
5 جم فلفل
50 جم سمن
كيلو لحمه مكعبات
5 حبوب مستكه
بصله على 4
جزر شرائح
2 حبهان
5 جم ملح
5 جم فلفل
(السبانخ)
50 جم سمن وزيت
150 جم بصل
25 جم ثوم مفروم
50 جم صلصه
250 جم عصيرطماطم
250 مل شوربه
50 جم شبت مفروم
50 جم كسبره مفرومه
2\1 كيلو سبانخ
75 جم ارز
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم سكر
5 جم بهارات
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
لعمل اللحمه\\\\
- فى اناء على النار نشوح مستكه وحبهان وورق لورا ونضيف لحمه ولمه تغير لونها نضيف بصل وجزرونتبلها ملح وفلفل ونسيبها تستوى على نار هاديه
لعمل السبانخ\\\\\
- فى اناء على النار نشوح بصل فى سمن ولمه يدبل نضيف ثوم مفرم ولمه يدبل نضيف صلصه ونقلبهم مع بعض ونضيف عصير طماطم ونتبلها ملح وفلفل وبهارات ونسيبه تغلى شويه ونضيف سبانخ وشبت وكسبرة وارز وشوربه ونقلبهم مع بعض ونسيبه تستوى على نارهاديه ونضيف اللحمه ونقلبهم مع بعض وتاخد غلاوة ونرفعها من على النار
- وتقدم وبالف هنا وشفا
5 جم بهارات
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
لعمل اللحمه\\\\
- فى اناء على النار نشوح مستكه وحبهان وورق لورا ونضيف لحمه ولمه تغير لونها نضيف بصل وجزرونتبلها ملح وفلفل ونسيبها تستوى على نار هاديه
لعمل السبانخ\\\\\
- فى اناء على النار نشوح بصل فى سمن ولمه يدبل نضيف ثوم مفرم ولمه يدبل نضيف صلصه ونقلبهم مع بعض ونضيف عصير طماطم ونتبلها ملح وفلفل وبهارات ونسيبه تغلى شويه ونضيف سبانخ وشبت وكسبرة وارز وشوربه ونقلبهم مع بعض ونسيبه تستوى على نارهاديه ونضيف اللحمه ونقلبهم مع بعض وتاخد غلاوة ونرفعها من على النار
- وتقدم وبالف هنا وشفا






0 التعليقات:
إرسال تعليق