اعلان

الاثنين، 21 ديسمبر 2020

طريقه عمل الباتيه باللحمه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة

طريقه عمل الباتيه باللحمه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة

&&المقاديروالمكونات&&

(عجينه الفيتاج)
2 ونصف كوب دقيق (500 جم)
نصف ملعقه ملح(10 جم)

نصف ملعقه عصير ليمون(10 جم)
كوب وربع ماء مثلج(150 مل)
2 كوب ونصف زبدة بلوك(500 جم)
ربع كوب دقيق(50جم)
(للتلميع)
صفار بيضه
الحشو \\سمن وبصل مكعبات
لحمه مفرومه وملح وفلفل
صلصه طماطم وكسبرة مفرومه

&&طريقه تحضيرالوصفه&&


-نجيب الزبدة نفردها فى كيس ونضعها فى الفريز تجمد شويه على شكل بلوك
-فى الميكسر نضيف الدقيق وعصير الليمون وملح ونقلبهم مع بعض كويس ثم نضيف الماء المثلج
- ونغطيها بكيس بلاسيتك ونسيبها نصف ساعه ترتاح فى المطبخ
-ونرش دقيق على الرخامه ونفردها بسمك نصف سم ونجيب فرشاه وننضف منها الدقيق ونفرد فيها بلوك الزبدة ونقفلها كويس من كل الجوانب ونفردها تانى ونلمها ونفردها تالث لحد ما نعملها شكل مربع ونفردها ونقطعها بشكل دائرى ونحشيها لحمه مفرومه وندهن الاحروف بالبيض ونقفلها كويس بالشوكه وندهنها بيض ونرش عليها سمس او حبه البركه او بابريكا او جبنه رومى او جبنه موزاريلا ونجيب صاج ونرص فى الباتيه
- وندخل الصاج الفرن على 200 درجه لمدة 20 دقيقه ونسيبه يبرد خالص 
- ويقدم وبالف هنا وشفا



طريقه عمل الباتيه باللحمه  بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياهوصفه االباتيه باللحمه  للشيف حسن,مقاديرالباتيه باللحمه  للشيف حسن .طريقه الباتيه باللحمه  بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه الباتيه باللحمه , طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل الباتيه باللحمه
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه الباتيه باللحمه بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه












0 التعليقات:

إرسال تعليق