&&المقاديروالمكونات&&
2 خبز فينو
2 ملعقه سلطه طحينه(50 جم)
2 ملعقه مايونيز(50 جم)
2 ملعقه كاتشب(50 جم)
(الكبدة)
كوب كبدة مكعبات(200 جم)
2 ونصف ملعقه زيت(60 جم)
ثوم مفروم
فلفل حار مفروم
بصل شرائح
فلفل رومى شرائح
طماطم لحم شرائح
ملعقه خل(25 جم)
ملعقه عصير ليمون(25 جم)
ملح وفلفل وكمون وشطه
كسبرة خضراء مفرومه
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى اناء على النار نشوح كبدة ولمه تاخد لون نضيف زيت وثوم مفروم وفلفل حار وبصل وفلفل وطماطم شرائح ونضيف خل وعصير ليمون ونتبلها ملح وفلفل وكمون وشطه وكسبرة خضراء مفرومه ونقلبهم مع بعض لحد ما تستوى الكبدة
- ونجيب فينو ونضع فى سلطه طحينه وكاتشب ومايونيز نضيف الكبدة
- ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل ساندوتشات كبدة اسكندرانى بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه ساندوتشات كبدة اسكندرانى للشيف حسن,مقاديرساندوتشات كبدة اسكندرانى للشيف حسن .طريقه ساندوتشات كبدة اسكندرانى بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه ساندوتشات كبدة اسكندرانى, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل ساندوتشات كبدة اسكندرانى
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه ساندوتشات كبدة اسكندرانى بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
0 التعليقات:
إرسال تعليق