اعلان

الاثنين، 25 يناير 2021

طريقه عمل لفائف الارز بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة

طريقه عمل لفائف الارز بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&

(العجينه)
كوب وربع دقيق(250 جم)
معلقه زيت(25 جم)
ملح
كوب ماء(200 مل)
( الحشو )
جبنه مربعات
زيت

بصل مكعبات
ارز بسمتى
كوب بنجر مسلوق(200 جم)
كوب كريمى طهى(200 مل)
ماء مغلى

ملح
فلفل

&&طريقه تحضيرالوصفه&&


-فى اناء على النار نشوح بصل فى زيت ولمه يدبل نضيف ارز بسمتى وبنجر مسلوق وكريمى طهى وملح وفلفل وماء مغلى ونقلبهم مع بعض ولمه يشرب الماء نخفض عليه النار ونسيبه يستوى على نار هاديه ولمه يبرد نضيف عليه جبنه ونقلبهم مع بعض
- فى الميكسر نخلط دقيق وملح وزيت وماء ونخفقهم حتى تجانس الخليط ونسيبها ترتاح ربع ساعه ونقطعها كرات ونفرده على الرخامه عليها رشه دقيق ونسويها فى طاسه على كل وجه 3 دقائق وندهنها ماء ودقيق ونضع فيها الحشو ونقفلها كويس ونقليها فى زيت سخن عميق
- وتقدم وبالف هنا وشفا




طريقه عمل لفائف الارز بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه لفائف الارز للشيف حسن,مقاديرلفائف الارز  للشيف حسن .طريقه لفائف الارز بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه لفائف الارز , طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل لفائف الارز 

بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه لفائف الارز بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه







































Related Posts:

0 التعليقات:

إرسال تعليق