&&المقاديروالمكونات&&
4 خبز بلدى مسواه نصف سوا
2 ملعقه سمن سايح(50 جم)
(الحشو)
2 كوب ونصف جمبرى مقطع(500 جم)
2 بصله مبشورة
2 فص ثوم مفروم
(الحشو)
2 كوب ونصف جمبرى مقطع(500 جم)
2 بصله مبشورة
2 فص ثوم مفروم
1 فلفل رومى قطع
1 فلفل حار قطع
ربع كوب جبنه موتزاريلا(50 جم)
ربع كوب زيتون مفروم(50 جم)
ربع كوب زيتون مفروم(50 جم)
نصف ملعقه ملح(5 جم)
نصف ملعقه فلفل(5 جم)
نصف ملعقه بهارات حواوشى(5 جم)
نصف ملعقه جوزة الطيب(5 جم)
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى بوله نخلط جمبرى وبصل وثوم مفرومين وفلفل رومى وحار وجبنه موتزاريلا وزيتون وملح وفلفل وبهارات حواوشى وجوزة الطيب ونقلبهم مع بعض كويس حتى تجانس الخليط
- ونجيب سمن سايحه وندهن بيها العيش من برا ومن جوا و وناخد الحشو ونفرده فى العيش ونوزعه كويس ونضغط عليه كويس- ونجيب ورقه زبدة ونضع فيها الحواوشى ونقفله كويس ونجيب صاج ونضع فى الحواوشى(لاوم تكون قفله ورقه الزبدة من تحت فى الصاج)وممكن على الشوايه او فى طاسه على البوتجاز(بدون ورقه زبدة)
- وندخل الصاج الفرن على 200 درجه لمدة 25 دقيقه
- ويقدم وبالف هنا وشفا
0 التعليقات:
إرسال تعليق