&&المقاديروالمكونات&&
(العجينه)
2 ونصف كوب دقيق(500 جم)
نصف ملعقه خل(10 جم)
نصف ملعقه ملح(10 جم)
كوب ونصف ماء(300 مل)
نصف كوب نشا(100 جم)
نصف كوب زيت(100 مل)
(حشو الفراخ)
كوب الاربع فراخ مكعبات(150 جم)
ربع كوب سبانخ(50 جم)
2 ملعقه فلفل رومى احمر مكعبات(50 جم)
2 ملعقه ذره حلوة(50 جم)
2 ملعقه كسبرة مفرومه(50 جم)
2 ملعقه جبنه شيدر(50 جم)
ملعقه فلفل حار مكعبات(25 جم)
ربع ملعقه ملح(5 جم)
ربع ملعقه فلفل(5 جم)
ربع ملعقه بهارات(5 جم)
ربع ملعقه كمون(50 جم)
ربع ملعقه شطه(50 جم)
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
العجينه\\\\
- فى الميكسر نخلط دقيق وملح وخل ونضيف ماء حبه حبه ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط والحصول على عجينه سهله طريه يسهل تشكيلها ونلفها رول ونقطعها على 6 كرات ونضعها فىى بوله فيها رشه دقيق ونغطيها ونسيبها ترتاح نصف ساعه
- على الرخامه نرش نشا نفرد العجينه بسمك رفيع ونسيبها ترتاح ربع ساعه, ونجيب العحينه ونشيل من عليها بواقى النشا وندهنها زيت ونرش عليها نشا ونرص تانى كرات ونشيل منها عليها بواقى النشا وندهنها زيت وهكذا لحد ما ال6 طبقا تخلص ونغطيها ونسيبها ترتاح نصف ساعه فى المطبخ ونفردها بسمك رفيع
- ونضع العجينه فى طاسه على البوتجاز تستوى تاخد لون بس ونغطيها ونسيبها تبرد ونقطعها مستطيلات ونغطيها
لعمل حشو الفراخ\\\\
- فى بوله نخلط فراخ مكعبات وسبانخ وفلفل رومى مكعبات وذره حلوة وكسبرة مفرومه وجبنه شيدر وفلفل حار وملح وفلفل وبهارات وكمون وشطه ونقلبهم مع بعض ونشكلها اصابع وندخلها الثلاجه ربع ساعه , وفى اناء على النار فى زيت سخن عميق نقلى الاسبرنج رول تاخد لون ذهبى فاتح
- ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل اسبرنج رول بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه اسبرنج رول للشيف حسن,مقاديراسبرنج رول للشيف حسن .طريقه اسبرنج رول بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه اسبرنج رول, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل اسبرنج رول
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه اسبرنج رول بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
0 التعليقات:
إرسال تعليق