اعلان

الأربعاء، 17 مارس 2021

طريقه عمل صدور الفراخ المشويه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة

طريقه عمل صدور الفراخ المشويه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&
4 صدور فراخ
زبادى
ملح وفلفل
زنجبيل مبشور
ثوم مفروم(60 جم)
صلصه
عصير ليمون
كسبرة بودر
كمون
بهارات فراخ
زيت زيتون
ملح وفلفل وشطه
&&طريقه تحضيرالوصفه&&


- نجيب صدور الفراخ و نبطها بالمبط ونعمل فيها فتحات بالسكينه - وفى بوله نخلط زبادى وزنجبيل مبشور وثوم مفروم وصلصه وعصير ليمون وملح وفلفل وكسبرة وكمون وشطه وبهارات فراخ وزيت زيتون ونقلبهم مع بعض ونتبل بيهم الفراخ لمدة ساعتين على الاقل فى الثلاجه - على الشوايه ساخنه نرص شرائح الفراخ تتشوى على الوجهين وتستوى نصف سوى ونرصها فى صاج ونغطى بورق فويل وندخلها الفرن على 200 درجه لمدة 10 دقائق وتقدم وبالف هنا وشفا


طريقه عمل صدور الفراخ المشويه  بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه صدور الفراخ المشويه  للشيف حسن,مقادير صدور الفراخ الحاره  للشيف حسن .طريقه صدور الفراخ المشويه  بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه صدور الفراخ المشويه , طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل صدور الفراخ المشويه  
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه صدور الفراخ المشويه  بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه









0 التعليقات:

إرسال تعليق