بطه حسب الوزن
(التتبيله)
بصل مبشور
طماطم مبشورة
جزرمبشور
ثوم مفروم
صلصه
زعتر
زيت
ملح
ففلل
بهار
(الحشو)
شرائح بصل
شرائح جزر
شرائح كوسه
شرائح طماطم
شرائح برتقال
صلصه
كرفس
بقدونس
زيت
ملح
فلفل
بهار
(التوبينج)
صلصه
عسل ابيض
زيت
سمن سايحه
زعترمفروم
ملح
فلفل
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
لعمل التتبيله\\\\
- نجيب بطه ونغسلها كويس بماء وخل وعصير ليمون ودقيق ونشطفها كويس اوى- فى بوله نخلط بصل مبشوروطماطم مبشورة وجزر مبشورة وثوم مفروم وصلصه وزعتروزيت وملح وفلفل وبهارونقلبهم مع بعض ونتبل بيها البطه من برا وجوا وبين الجلد ونسيبها فى التتبيله لمدة ساعتين على الاقل
لعمل الحشو\\\\\
- فى بوله نخلط شرائح بصل وشرائح برتقال وشرائح كوسه وطماطم وجزروصلصه وكرفس وبقدونس وزيت وملح وفلفل وبهار ونقلبهم مع بعض ونحشى بيهم البطه ونقفلها ببصله كبيرة
- ونجيب صاج او صينيه ونضع فيها باقى الحشوونضع البطه عليها ونضيف ماء مغلى ونغطيها بورق فويل
-وندخل البطه الفرن على 180 درجه لمدة من ساعه لساعه ونصف
لعمل التوبينج\\\\\
- فى بوله نخلط صلصه وعسل وزيت وسمن وزعتر وملح وفلفل ونقلبهم مع بعض وندهن بيها البطه وندخلها تحت الشوايه تاخد لون
-وتقدم وبالف هنا وشفا
0 التعليقات:
إرسال تعليق