لعمل الحشو\\\\ - فى بوله نخلط سكر وعجوة وسمسم ودقيق سميد وعين جمل وقرفه وماء زهر وعسل ونقلبهم مع بعض ونعملها كرات صغيرة
لعمل المعمول \\\\ - فى الميكسر نضيف دقيق ودقيق سميد ومحلب ولبن بودره وبيكينج بودروسكر وسمن وزبدة ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط وفى كوب ماء ندوب خميرة وسكر ونقلبهم مع بعض ونضيفه على الخليط ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط ونضعه فى بوله ونسيبها ترتاح ساعه فى الثلاجه - نجيب قالب المعمول ونعفره دقيق ونضع فى كرات العجينه ونعمل فيها تجوايف ونضع فى الحشو ونقفله كويس - ونجيب صاج ونرص فى المعمول وندخل الصاج الفرن على 190 درجه لمدة 30 دقيقه ( لازم ياخد لون ذهى غامق شويه) - ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل المعمول بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه المعمول للشيف حسن,مقاديرالمعمول للشيف حسن .طريقه المعمول بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه المعمول, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل المعمول بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه المعمول بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
0 التعليقات:
إرسال تعليق