&&المقاديروالمكونات&&
كوب زيت زيتون(200 مل)
كوب عصير ليمون(200 مل)
نصف ملعقه زنجبيل بودر(10 جم)
ريحان ففروم وثوم مفروم
ملح وفلفل
كيلو صدور فراخ شرائح
(الخبز)
كوب دقيق (200 جم)
كوب دقيق ذره(200 جم)
ملح
ملعقه نشا(20 جم)
كوب ونصف ماء(300 مل)
شرائح طماطم وشرائح بصل وخس كابوتشا(الحشو)
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
-الشاورما\\\ فى بوله نخلط عصير ليمون وزيت زيتون وزنجبيل وثوم مفروم وريحان وملح ونقلبهم مع بعض ونضيف عليها شرائح الفراخ ونسيبها فى التتبيله لمدة ساعتين فى الثلاجه وفى اناء على النار نشوح الشاورما ونقلبها لحد ما تستوى ونسيبها تبرد,- , ونجيب الخبز ونفرده ونضع فى شرائح بصل وطماطم وخش كابوتشا ونضع فى الشاورما ونلفه رول ونقفلها كويس ونضعها فى طاسه تاخد لون
- وتقدم وبالف هنا وشفا
0 التعليقات:
إرسال تعليق