&&المقاديروالمكونات&&
لفه جلاش
كوب سمن(200 جم)
(الحشو)
2 ونصف ملعقه سمن(60 جم)
بصل مكعبات
نصف كيلو لحمه اسيتك مكعبات صغيرة(500 جم)
ربع كيلو ارز منقوع ومتصفى(250 جم)
ربع كيلو بسله مسلوقه(250 جم)
ملح وفلفل وبهارات لحمه وقرفه بودر
شوربه
( صلصه زبادى)
كوب زبادى (200 جم)
ثوم مفروم
نعناع ناشف
ملح وفلفل
مكعبات ثلج
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- نجيب الجلاش ونقطعه مربعات كبيرة وندهنه سمن ونرص ورقه عكس ورقه ونضع فيها الحشو ونقفله كويس على شكل سره
- ونجيب صينيه وندهنها سمن ونرص فيها سرر الجلاش وندخلها الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه
-ويقدم وبالف هنا وشفا
لعمل صلصه الزبادى\\\\
- فى بوله نخلط ثوم وزبادى ونعناع ناشف وملح وفلفل مكعبات ثلج ونخفقهم مع بعض ونضعها فى بوله التقديم
وتقدم وبالف هنا وشفا
لعمل صلصه الزبادى\\\\
- فى بوله نخلط ثوم وزبادى ونعناع ناشف وملح وفلفل مكعبات ثلج ونخفقهم مع بعض ونضعها فى بوله التقديم
وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل سرة الجلاش بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه سرة الجلاش للشيف حسن,مقاديرسرة الجلاش للشيف حسن .طريقه سرة الجلاش بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه سرة الجلاش, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل سرة الجلاش
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه سرة الجلاش بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
0 التعليقات:
إرسال تعليق