&&المقاديروالمكونات&&
كيلو كاليمارى
(الحشو)
25 مل زيت
بصل مكعبات
ثوم مفروم
فواكه بحر
بشر ليمون
عصير ليمون
ارز
ملح
كمون
ماء مغلى
(التسويه)
ماء مغلى
(بصله - كرات - كرفس)
(التحمير)
زيت
زبدة
صلصه
عسل ابيض
ملح
فلفل
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى اناء على النار نشوح بصل فى زيت ولمه يدبل نضيف ثوم ولمه يدبل نضيف فواكه بحر ونقلبهم مع بعض ونضيف عصير ليمون وبشر ليمون وارز وملح وكمون ونقلبهم مع بعض ونضيف ماء مغلى ونسيبه يشرب الماء ويستوى نصف سوى على نار هاديه
- ونجيب الكاليمارى ونحشى بالخليط السابق
- فى اناء على النار فى ماء مغلى وبصل وكرات وكرفس نسلق الكاليمارى ونصفى
- ونجيب صينيه ونرص فيها الكاليمارى, وفى بوله نخلط زيت وزبدة وصلصه وعسل وملح وفلفل ونقلبهم مع بعض وندهن بيهم الكاليمارى وندخله الفرن تحت الشوايه ياخد لون
- ويقدم وبالف هنا وشفا
0 التعليقات:
إرسال تعليق