&&المقاديروالمكونات&&
1 باذنجان رومى
ملح وزيت
2 بنجر مسلوق ومقشر
نصف كوب زبادى(100 جم)
نصف كوب زيت(100 مل)
كسبرة مفرومه
ملعقه ثوم مفروم(25 جم)
ملعقه طحينه(25 جم)
ملعقه خل(25 جم)
ملعقه عصير لمون(25 جم)
ملح وفلفل
حبوب رمان
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- نجيب الباذنجان وندهنه زيت ونرش عليه ملح ونضعه فى صاج فى الفرن يتشوى ونقشره ونفرومه
- فى بوله نخلط زبادى وزيت وخل وعصير ليمون وطحينه وثوم وكسبرة مفرومه وملح وفلفل وباذنجان مفروم وبنجر مفروم ونقلبهم مع بعض حتى تجانس الخليط ونزينها بحبوب رمان
- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل بابا غنوج بالبنجر بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه بابا غنوج بالبنجر للشيف حسن,مقاديربابا غنوج بالبنجر للشيف حسن .طريقه ابابا غنوج بالبنجر بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه بابا غنوج بالبنجر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل بابا غنوج بالبنجر
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه بابا غنوج بالبنجر بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
0 التعليقات:
إرسال تعليق