- فى الميكسر نخلط دقيق وزبدة وملح وبيضه وماء ونخفقهم مع بعض حتى الحصول على عجينه سهله طريه ونغطيها ونضعها فى بوله نسيبها ترتاح ربع ساعه - على الرخامه نرش دقيق ونفرد العجينه بالنشابه بسمك متوسط, ونضعها فى قالب تارت او صنينه ونعمل ليها حرف ونشيل الزيادة منها ( لازم نضع اى بقولات فى ورق فويل ونقفله كويس ونضعه على التارت) وندخلها الفرن على 180 درجه لمدة 10 دقائق - فى اناء على النار نشوح بصل فى سمن ولمه يدبل نتبله ملح وفلفل وسكرونقلبهم مع بعض (لازم يكون ذهبى غامق) ونسيبه يبرد خالص ونضعها على العجينه - فى بوله نخفق بيض ولبن وكريمه طهى وملح وفلفل وجوزة الطيب وجبنه رومى مبشورة ونقلبهم مع بعض ونصبه على البصل ونرش عليها جبنه شيدرمبشورة
-وندخل الصينيه الفرن على160 درجه لمدة 30 دقيقه -وتقدم هنا وشفا
طريقه عملفطيرة البصل بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه فطيرة البصل للشيف حسن,مقاديرفطيرة البصل للشيف حسن .طريقهفطيرة البصل بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقهفطيرة البصل, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل فطيرة البصل
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفهفطيرة البصلبطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
0 التعليقات:
إرسال تعليق