&&المقاديروالمكونات&&
>
لفه خبز تورتيه
ابيض بيض
(الحشو)
فراخ صدور مسلوقه
اوراق سبانخ
فلفل رومى احمر
ذره حلوة
فاصوليا سوده
جبنه شيدر
فلفل حار
كسبرة مفرومه
ملح
فلفل
بهارات
كمون
شطه
زيت للقلى
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى بوله نخلط صدور فراخ وسبانخ وفلفل رومى وذره حلوة وفاصوليا وجبنه شيدر وفلفل حار وكسبرة وملح وفلفل وبهارات وكمون وشطه ونقلبهم مع بعض ونشكلها اصابع
- ونجيب خبز التورتيه وندهنه ابيض بيض ونضع فى الحشو ونلفه رول ونقفلها كويس
- فى اناء على النار فى زيت سخن عميق نقلى لفائف الخبز بالفراخ
- وتقدم وبالف هنا وشفا
0 التعليقات:
إرسال تعليق