&&المقاديروالمكونات&&
(200 جم) كوب جبنه شيدر مبشورة
_نصف كوب زبدة(100 جم)
2 الاربع كوب دقيق(350 جم)
ربع كوب صويا صوص(50 مل)
كوب ماء مثلجدقيق للفرد
بيضه
لبن
ملح وفلفل
ثوم وبصل بودر
دبس الرمان
سمسم ابيض
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى الميكسر نضع الزبدة والدقيق ونخفقهم مع بعض كويس
ثم نضع الجبنه الشيدر ثم نضع السمسم والملح
ثم نضع صويا صوص ثم نضع الماء المثلج ونضربهم مع بعض كويس اوى
-ندخلها الثلاجه لمدة ساعه
-وبعد ساعه نعملها رول ونقطعها اصابع
-وفى بوله نضع اللبن والبيض والملح والفلفل والثوم والبصل البودر ونضربهم مع بعض كويس
-وفى بوله نضع فيها دقيق وفى بوله اخرى نضع فيها سمسم ابيض
-نضع الاصابع فى الدقيق ثم فى البيض واللبن ثم نضعها فى السمسم
-ثم نقلبها فى الزيت يكون سخن عميق
-وتقدم وبالف هنا وشفا
0 التعليقات:
إرسال تعليق