اعلان

الثلاثاء، 12 يناير 2016

طريقه عمل كباب مكمور بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر



طريقه عمل كباب مكمور بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 12\01\2016 _حلقه يوم الثلاثاء 12 يناير2016)
اسم الوصفه\\\\\كباب مكمور
&&مقاديرومكونات الوصفه&&

   (العجينه)500 جم دقيق بنى
500 جم دقيق ابيض
25 مل زيت زيتون
25 جم ملح
25 جم سكر
25 جم سمسم
25 جم حبه البركه
5 جم عصفر
500 مل ماء

100 جم دقيق للفرد
    (الحشو)
150 جم زيت زيتون
1 كيلو لحم بتلو مكعبات
20 جم ملح

20 جم فلفل
20 جم سماق
20 جم بهارات
20 جم عصفر
2 طماطم مبشورة

2 بصل مكعبات
2 فلفل رومى شرائح
20 جم صلصه
5 فص ثوم قطع
ورق المونيوم
ورق زبدة


&&طريقه تحضيرالوصفه&&


1-فى الميكسر نضيف دقيق بنى ودقيق ابيض وزيت وسكر وملح وسمسم وعصفر وحبه البركه ونخفقهم مع بعض كويس ونضيف الماء حبه حبه لحد ما تكون عجينه طريه يسهل تشكلها ,
وفى بوله نرش دقيق ونضع العجينه ونسيبها ترتاح نصف ساعه 
2-على الرخامه نرش دقيق ونفرد العجينه  بالنشابه بسمك 5 سم وندهن احراف العجينه بماء
3-فى بوله نضيف اللحم وزيت وملح وفلفل وسماق وبهارات وعصفر وطماطم مبشورة وبصل وفلفل وصلصه وثوم ونقلبهم مع بعض كويس ونسيبها فى التتبيله يوم كامل فى الثلاجه
4-نجيب العجينه ونضع فيها خلطه الكباب ونقفل العجينه عليها كويس (العجينه تكون على شكل (بؤجه) , ونفرد ورق فويل وعليها ورق زبدة ,وندهن ورقه الزبدة بالزيت ونضع فى العجينه ونقفلها كويس بورق المونيوم
5- ونجيب صينيه وندهنها سمن ونرش فيها دقيق ونضع فيها العجينه(ملفوفه فى ورق فويل)
6- وندخل الصينيه الفرن على 180 درجه لمدة ساعتين ونصف
7-وتقدم وبالف هنا وشفا




















 طريقه عمل كباب مكمورالشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBCمصركباب مكمور للشيف حسن,مقاديركباب مكمور للشيف حسن, كباب مكمور للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه كباب مكمور من برنامج الشيف قناهmbc مصر,طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل كباب مكمور لشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,كباب مكمور بطريقه الشيف حسن,
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,
حلقه اليوم 12\01\2016,حلقه يوم الثلاثاء 12      
يناير للشيف حسن,حلقه اليوم الثلاثاء 12-01-2016,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 12 
\01\2016 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسي, كيك, تورته, اطباق جانبيه,مولتن كيك,سينابون,مربى, الكشك بالبط,شوربه,البطاطا فرن ,فطيرة حادقه, فطائر,شوربه كريمه بالدجاج والمشروم,الدونتس ,حمام بالفريك ,باند البلح,الكبسه السعودى,طاجن تورلى,طاجن الارز المعمر بالحمام,رد فلفيت,سلطه الخيار,الهريسه الحاره, تورفيه الشيكولاته,بيكاتا بصوص الديمى جلاس(الصوص البنى), تارت الشيكولاته بالكراميل,مقرمشات شيكولاته,الفراخ المقرمشه, فطيرة البلح المقليه,طاجن عكاوى ,المجدرة,فلفل مقلى,مشبك احمر, حلاوة سادة,النجريسكو,الكيكه الاسفنجيه الفانيليا البلدى, تورته شيكولاته,تورته بلاك فورست,توست على شكل بطيخ,المخروطه,الكشرى المصرى, حلويات المولد,المفتقه,المحوجه,حلويات راس السنه,المارون جلاسيه (ابو فروة),الكعك,




0 التعليقات:

إرسال تعليق