اعلان

الاثنين، 11 يناير 2016

طريقه عمل بيتزا مارجريتا بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر




طريقه عمل بيتزا مارجريتا بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 11\01\2016 _حلقه يوم الاثنين 11 يناير2016)
اسم الوصفه\\\\\بيتزا مارجريتا
&&مقاديرومكونات الوصفه&&

 (العجينه)
نصف كيلو دقيق
15 جم خميرة بودر
20 جم عسل ابيض
20 مل زيت زيتون
10 جم ملح
235 مل ماء دافى
150 جم دقيق سيمولينا اللفرد
 (  صوص بارد)
250 جم طماطم مبشورة
50 مل زيت
75 جم صلصه
زعتر
روز مارى
ريحان
ملح
سكر
فلفل
150 جم عجينه بيتزا  
25 جم دقيق سمولينا للفرد
150 جم صوص بيتزا
      (الحشو)
250 جم جبنه موتزاريلا
5 جم زعتر
5 جم روز مارى
25 مل زيت زيتون



&&طريقه تحضيرالوصفه&&


1-طريقه عمل العجينه فى الميكسر نضع الدقيق والملح والسكر وخميرة وعسل وزيت ونخفقهم مع بعض ونضيف الماء الدافئ ونخفقهم مع بعض كويس لحد ما تكون عجينه متماسكه ونقطعها كرات ونغطيها ونسيبها تخمرساعه فى مكان دافى
2-طريقه عمل الصوص البارد فى بوله نضع الطماطم المبشوره وزيت وصلصه وزعتر وروز مارى وريحان وملح وفلفل وسكر ونقلبهم مع بعض كويس جدا
3-نرش الرخامه دقيق ونفرد العجينه عليها بسمك 5 سم
4-ونجيب صينيه البيتزا ونفرد فيها العجينه ونضع عليها صلصه ونفردها ونرش عليها  زعتر وروز مارى وزيت وجبنه موتزاريلا
8-وندخلها الفرن على 250 درجه لمدة 25 دقيقه
9-وتقطع وترص فى طبق التقديم وتقدم مع كاتشب ومايونيز
10-وتقدم وبالف هنا وشفا



















 طريقه عمل بيتزا مارجريتا الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBCمصربيتزا مارجريتا للشيف حسن,مقاديربيتزا مارجريتا للشيف حسن, بيتزا مارجريتا للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه بيتزا مارجريتا من برنامج الشيف قناهmbc مصر,طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل بيتزا مارجريتا لشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,بيتزا مارجريتا بطريقه الشيف حسن,

جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,
حلقه اليوم 11\01\2016,حلقه يوم الاثنين 11      
يناير للشيف حسن,حلقه اليوم الاثنين 11-01-2016,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 11 
\01\2016 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسي, كيك, تورته, اطباق جانبيه,مولتن كيك,سينابون,مربى, الكشك بالبط,شوربه,البطاطا فرن ,فطيرة حادقه, فطائر,شوربه كريمه بالدجاج والمشروم,الدونتس ,حمام بالفريك ,باند البلح,الكبسه السعودى,طاجن تورلى,طاجن الارز المعمر بالحمام,رد فلفيت,سلطه الخيار,الهريسه الحاره, تورفيه الشيكولاته,بيكاتا بصوص الديمى جلاس(الصوص البنى), تارت الشيكولاته بالكراميل,مقرمشات شيكولاته,الفراخ المقرمشه, فطيرة البلح المقليه,طاجن عكاوى ,المجدرة,فلفل مقلى,مشبك احمر, حلاوة سادة,النجريسكو,الكيكه الاسفنجيه الفانيليا البلدى, تورته شيكولاته,تورته بلاك فورست,توست على شكل بطيخ,المخروطه,الكشرى المصرى, حلويات المولد,المفتقه,المحوجه,حلويات راس السنه,المارون جلاسيه (ابو فروة),الكعك,




0 التعليقات:

إرسال تعليق