اعلان

الاثنين، 28 مارس 2016

طريقه عمل مندى الدجاج بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر



طريقه عمل مندى الدجاج بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 28\03\2016 _حلقه يوم الاثنين 28 مارس 2016)
اسم الوصفه\\\\\مندى الدجاج
&& مقاديرومكونات الوصفه&&


1 فرخه على 8 قطع

  (التتبيله)
5 فص ثوم مفروم
150 جم بصل مبشور
50 جم صلصه 
150 مل زيت
100 جم زبادى
100 جم بشر طماطم
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم بهارات
5 جم كركم  
  (الارز)
100 مل زيت
2 ورق لورا
2 بصل سليم
1 مكعب مرق
1 ليمونه ناشفه
1 كيلو ارز بسمتى
5 جم ملح
5 جم فلفل
2 لتر شوربه



&&طريقه تحضيرالوصفه&&

1-فى اناء على النار فى سمن نضيف ورق لورا وليمون ناشف وحبهان ومكعب مرق ونشوحهم مع بعض شويه ونضيف عليه الارز ونقلبهم مع بعض ونضيف شوربه ونتبله ملح وفلفل ونصبه فى بيركس ونغطى البيركس بورق فويل ونقفله كويس

2-فى بوله نعمل التتبيله نضيف بصل مبشور وثوم مفروم وصلصه وزيت وزبادى وبشر طماطم وملح وفلفل وبهارات وكركم ونتبل بيها الفراخ ونسيبها فى التتبيله لمدة ساعه فى الثلاجه
3- ونجيب البيركس اللى فى الارز ونعمل فى  ورق الفويل فتحات من فوق ونرص عليها قطع الفراخ المتبله ونغطيها بورق فويل ونقفلها كويس
4- وندخل البيركس الفرن على 200 درجه لمدة ساعه ونصف وقبل عشر دقائق نشيل ورق الفويل اللى على الفرخه ونسيبها تاخد لون من الوش
5-فى طبق التقديم نغرف الارز البسمتى ونرص عليه قطع الفراخ
6-وتقدم وبالف هنا وشفا














طريقه عمل 
مندى الدجاج بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBCمصر,مندى الدجاج للشيف حسن,مقاديرمندى الدجاج للشيف حسن , مندى الدجاج للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه مندى الدجاج بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر,طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل مندى الدجاج بطريقه لشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, مندى الدجاج بطريقه الشيف حسن,
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,
حلقه اليوم 28\03\2016,حلقه يوم الاثنين 28
مارس للشيف حسن,حلقه اليوم الاثنين 28-03-2016,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 
28\03\2016 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسي, كيك, تورته, اطباق جانبيه,مولتن كيك,سينابون,مربى, الكشك بالبط,شوربه,البطاطا فرن ,فطيرة حادقه, فطائر,شوربه كريمه بالدجاج والمشروم,الدونتس ,حمام بالفريك ,باند البلح,الكبسه السعودى,طاجن تورلى,طاجن الارز المعمر بالحمام,رد فلفيت,سلطه الخيار,الهريسه الحاره, تورفيه الشيكولاته,بيكاتا بصوص الديمى جلاس(الصوص البنى), تارت الشيكولاته بالكراميل,مقرمشات شيكولاته,الفراخ المقرمشه, فطيرة البلح المقليه,طاجن عكاوى ,المجدرة,فلفل مقلى,مشبك احمر, حلاوة سادة,النجريسكو,الكيكه الاسفنجيه الفانيليا البلدى, تورته شيكولاته,تورته بلاك فورست,توست على شكل بطخ,المخروطه,الكشرى المصرى, حلويات المولد,المفتقه,المحوجه,حلويات,السينابون,كريم كراميل شيكولاته,
ريد فيلفيت كيك,بوكيه عيد الحب,فطيرة القرفه, سيزر سلاد,بروفيترول,مكرونه بلونيز ( مكرونه بصوص اللحمه المفرومه),كيكه عيد الام

0 التعليقات:

إرسال تعليق