اعلان

الأحد، 6 مارس 2016

طريقه عمل صدور فراخ ملفوفه بصوص الليمون بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر





طريقه عمل صدور فراخ ملفوفه بصوص الليمون بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 06\03\2016 _حلقه يوم الاحد 06 مارس 2016)
اسم الوصفه\\\\\صدور فراخ ملفوفه بصوص الليمون
&& مقاديرومكونات الوصفه&&

2 صدور فراخ
5 جم ملح
5 جم فلفل
ماء بصله
 (الحشو)
50 جم مسطردة
10 ورق ريحان
1 لفه جرجير
5 جم زعتر
5 جم روزمارى
1 بشر ليمونه
  (الصوص)
30 جم سمن
20 جم دقيق
1 بشر ليمون
1 عصير ليمون
200 مل شوربه
100 جم كريمه طهى
25 جم جبنه مبشورة
5 جم ملح
5 جم فلفل



&& طريقه تحضيرالوصفه&&


1-فى بوله  نخلط ماء بصل وملح وفلفل ونضع فيها صدور الفراخ( نجيب صدور الفراخ ونفردها بالمبط ) ونسيبها تتبل لمدة ساعه على الاقل
2- ونجيب صدور الفراخ المتبله ونفرد عليها مسطردة ونرص عليها اوراق الريحان وجرجير وزعتر وزرو مارى وبشر ليمون ونلفها رول ونلفها رول فى ورق فويل ونفقلها كويس اوى
3- فى اناء على النار فى ماء مغلى وجزر وكرات وكرفس وبصل وملح وفلفل نسلق الفراخ لمدة 20 دقيقه
4-فى اناء على النار نشوح الدقيق فى سمن ولمه يتحمر نضيف عصير ليمون وبشر ليمون ونقلبهم مع بعض ونضيف عليهم شوربه ولمه تغلى نضيف كريمه طهى وتاخد غلاوة ونضيف جبنه مبشورة وملح وفلفل وتغلى ونضيف عليها صدور الفراخ تاخد غلاوة ونرفعها من على النار
5-فى طبق التقديم نغرف صدور فراخ ملوفه بصوص الليمون
6-وتقديم وبالف هنا وشفا
















طريقه عمل صدور فراخ ملفوفه بصوص الليمون بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBCمصر, صدور فراخ ملفوفه بصوص الليمون للشيف حسن,مقاديرصدور فراخ ملفوفه بصوص الليمون للشيف حسن ,صدور فراخ ملفوفه بصوص الليمون للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه صدور فراخ ملفوفه بصوص الليمون بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر,طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل صدور فراخ ملفوفه بصوص الليمون بطريقه لشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, صدور فراخ ملفوفه بصوص الليمون بطريقه الشيف حسن,
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,
حلقه اليوم 06\03\2016,حلقه يوم الاحد 06
مارس للشيف حسن,حلقه اليوم الاحد 06-03-2016,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 
06\03\2016 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسي, كيك, تورته, اطباق جانبيه,مولتن كيك,سينابون,مربى, الكشك بالبط,شوربه,البطاطا فرن ,فطيرة حادقه, فطائر,شوربه كريمه بالدجاج والمشروم,الدونتس ,حمام بالفريك ,باند البلح,الكبسه السعودى,طاجن تورلى,طاجن الارز المعمر بالحمام,رد فلفيت,سلطه الخيار,الهريسه الحاره, تورفيه الشيكولاته,بيكاتا بصوص الديمى جلاس(الصوص البنى), تارت الشيكولاته بالكراميل,مقرمشات شيكولاته,الفراخ المقرمشه, فطيرة البلح المقليه,طاجن عكاوى ,المجدرة,فلفل مقلى,مشبك احمر, حلاوة سادة,النجريسكو,الكيكه الاسفنجيه الفانيليا البلدى, تورته شيكولاته,تورته بلاك فورست,توست على شكل بطخ,المخروطه,الكشرى المصرى, حلويات المولد,المفتقه,المحوجه,حلويات,السينابون,كريم كراميل شيكولاته,
ريد فيلفيت كيك,بوكيه عيد الحب,فطيرة القرفه, سيزر سلاد,بروفيترول



0 التعليقات:

إرسال تعليق