اعلان

الأربعاء، 13 أبريل 2016

طريقه عمل سبانخ باللحمه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر



طريقه عمل سبانخ باللحمه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 13 \04\2016 _حلقه يوم الاربعاء 13 ابريل 2016)
اسم الوصفه\\\\\\سبانخ باللحمه
&& مقاديرومكونات الوصفه&&


    (اللحمه)
50 جم سمن
1 بصله على 4
1 عود قرفه
2 فص مستكه
2 فص حبهان
5 حبوب فلفل اسود
1 كيلو لحمه بتلو مكعبات
2 لتر ماء مغلى
5 جم ملح
  (الصلصه)
50 جم سمن
150 جم بصل مكعبات
25 جم ثوم مفروم
50 جم صلصه
250 جم عصير طماطم
250 مل شوربه
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم سكر
5 جم بهار
50 جم كسبرة مفرومه
50 جم شبت مفروم
2\1 كيلو اوراق سبانخ
150 جم ارز




&&طريقه تحضيرالوصفه&&



1-فى اناء على النار فى زيت نشوح بصل وحبهان وفلفل وقرفه ومستكه ولحمه ونشوحهم مع بعض ولمه اللحمه تغير لونها نضيف الماء المغلى ونسيبها تستوى لمدة نصف ساعه ولمه تتدخل فى السوى نتبلها ملح ونرفعها من على النار
2-فى اناء على النار نشوح بصل فى سمن ولمه يدبل نضيف ثوم ولمه يدبل نضيف صلصه ونقلبهم مع بعض ونضيف عصير طماطم  ونتبلها ملح وفلفل ونضيف كسبرة وشبت مفرومين ونتبلها ملح وفلفل وسكر وبهار ونسيبها تتسبك سويه ونضيف عليها اوراق السبانخ والارز ولمه الارز يستوى ونضيف اللحمه المسلوقه ونقلبهم مع بعض وتاخد غلاوتين ونرفعها من على النار
3-فى طبق التقديم نغرف سبانخ باللحمه وتقدم مع ارز حبه وحبه
4- وتقدم وبالف هنا وشفا




















طريقه عمل سبانخ باللحمه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBCمصر,سبانخ باللحمه للشيف حسن,مقادير سبانخ باللحمه للشيف حسن , سبانخ باللحمه  للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه سبانخ باللحمه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر,طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل سبانخ باللحمه

 بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر سبانخ باللحمه بطريقه الشيف حسن,
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,
حلقه اليوم 13\04\2016,حلقه يوم الاربعاء 13
ابريل للشيف حسن,حلقه اليوم الاربعاء 13-04-2016,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 
13\04\2016 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسي, كيك, تورته, اطباق جانبيه,مولتن كيك,سينابون,مربى, الكشك بالبط,شوربه,البطاطا فرن ,فطيرة حادقه, فطائر,شوربه كريمه بالدجاج والمشروم,الدونتس ,حمام بالفريك ,باند البلح,الكبسه السعودى,طاجن تورلى,طاجن الارز المعمر بالحمام,رد فلفيت,سلطه الخيار,الهريسه الحاره, تورفيه الشيكولاته,بيكاتا بصوص الديمى جلاس(الصوص البنى), تارت الشيكولاته بالكراميل,مقرمشات شيكولاته,الفراخ المقرمشه, فطيرة البلح المقليه,طاجن عكاوى ,المجدرة,فلفل مقلى,مشبك احمر, حلاوة سادة,النجريسكو,الكيكه الاسفنجيه الفانيليا البلدى, تورته شيكولاته,تورته بلاك فورست,توست على شكل بطخ,المخروطه,الكشرى المصرى, حلويات المولد,المفتقه,المحوجه,حلويات,السينابون,كريم كراميل شيكولاته,
ريد فيلفيت كيك,بوكيه عيد الحب,فطيرة القرفه, سيزر سلاد,بروفيترول,مكرونه بلونيز ( مكرونه بصوص اللحمه المفرومه),كيكه عيد الام,كرونت (الدونتس),التيراميسو






Related Posts:

0 التعليقات:

إرسال تعليق