اعلان

السبت، 23 أبريل 2016

طريقه عمل ارزبالخلطه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر



طريقه عمل ارزبالخلطه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 23\04\2016 _حلقه يوم السبت23 ابريل 2016)
اسم الوصفه \\\\\\ ارزبالخلطه
&&مقاديرومكونات الوصفه&&


  (الخلطه)

50 مل زيت
2 فص ثوم
100 جم كبدة وقوانص
100 جم زبيب منقوع
100 جم سودانى منقوع
50 جم كسبرة مفرومه  
 (الكراميل)
100 جم سكر
50 مل ماء
50 جم سمن
100 جم بصل مكعبات ذهبى غامق
1  قرفه
1 حبهان
1 قرنفل
2 ورق ورا
5 جم كركم
5 جم قرفه
1 كيلو ارز بسمتى
2 لتر شوربه



&& طريقه تحضيرالوصفه &&




1-فى اناء على النار فى سمن نشوح البصل لحد ما تاخد لون ذهبى غامق ونضيف ماء مغلى وقرفه وقرنفل وحبهان ورق لورا كركم وقرفه ونسيبها تغلى شويه
2-فى اناء على النار نضيف السكر وماء وندوبهم مع بعض ونسيبه على النار لحد ما يعمل كراميل ونضيفه على ماء الارز ونقلبهم مع بعض كويس ولمه تغلى نضيف الارز ولمه يشرب الماء نخفض النار عليها ونسيبه يستوى على نارهاديه
3-وفى طاسه فيها زبدة نشوح الثوم ولمه يدبل نشوح القوانص ثم نضيف الكبدة ولمه يدخل فى السواه نضيف زبيب وسودانى ونقلبهم مع بعض كويس ونضيف كسبرة مفرومه
4-ولمه يستوى نغرف الارز ونرش عليه خلطه الكبدة والقوانص
5-ويقدم وبالف هنا وشفا




















طريقه عمل ارزبالخلطه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBCمصر,ارزبالخلطه  للشيف حسن,مقاديرارزبالخلطه للشيف حسن , ارزبالخلطه للشيف حسن,الشيف حسن وطريقهارزبالخلطه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل ارزبالخلطه
 بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصرارزبالخلطه بطريقه الشيف حسن,
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,
حلقه اليوم 22\04\2016,حلقه يوم السبت 23
ابريل للشيف حسن,حلقه اليوم السبت 23-04-2016,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 
23\04\2016 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسي, كيك, تورته, اطباق جانبيه,مولتن كيك,سينابون,مربى, الكشك بالبط,شوربه,البطاطا فرن ,فطيرة حادقه, فطائر,شوربه كريمه بالدجاج والمشروم,الدونتس ,حمام بالفريك ,باند البلح,الكبسه السعودى,طاجن تورلى,طاجن الارز المعمر بالحمام,رد فلفيت,سلطه الخيار,الهريسه الحاره, تورفيه الشيكولاته,بيكاتا بصوص الديمى جلاس(الصوص البنى), تارت الشيكولاته بالكراميل,مقرمشات شيكولاته,الفراخ المقرمشه, فطيرة البلح المقليه,طاجن عكاوى ,المجدرة,فلفل مقلى,مشبك احمر, حلاوة سادة,النجريسكو,الكيكه الاسفنجيه الفانيليا البلدى, تورته شيكولاته,تورته بلاك فورست,توست على شكل بطخ,المخروطه,الكشرى المصرى, حلويات المولد,المفتقه,المحوجه,حلويات,السينابون,كريم كراميل شيكولاته,
ريد فيلفيت كيك,بوكيه عيد الحب,فطيرة القرفه, سيزر سلاد,بروفيترول,مكرونه بلونيز ( مكرونه بصوص اللحمه المفرومه),كيكه عيد الام,كرونت (الدونتس),التيراميسو,بناكوتا, الباباز(سافران) ,






Related Posts:

0 التعليقات:

إرسال تعليق